Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τριάδα Απόλλων, ΑΕΛΚ, Ηρακλής»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος προέβλεψε ότι την απευθείας άνοδο θα κατακτήσουν οι Απόλλων, ΑΕΛΚ και Ηρακλής.

Ο πρώην προπονητής της Καβάλας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ARENA Fm 89,4» και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στον ΑΟΚ και στις προβλέψεις του σχετικά με την απευθείας άνοδο. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κατάσταση στην Καβάλα:

«Όταν πήγα στην Καβάλα, ήταν αλλιώς τα πράγματα. Στην αρχή είχα παίκτες σαν τον Ενσαλίβα, που τον Ιανουάριο λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας, έφυγαν. Ανεβάσαμε 8 νεαρούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα και μέχρι κάποιο σημείο ήμασταν στους στόχους μας. Τελικά δεν αντέξαμε και μείναμε πίσω. Εγώ είχα βάλει ως στόχο από την αρχή την άνοδο και έφυγα, αφού δεν μπορούσαμε να έχουμε υψηλούς στόχους».

Για το ποιες ομάδες εκτιμά πως θα ανέβουν απευθείας:

«Ο Απόλλων Σμύρνης, βάσει προγράμματος πιστεύω πως θα είναι η μία από τις τρεις ομάδες που θα ανέβουν. Δεν ξέρω αν θα πάρει το πρωτάθλημα, αλλά λογικά θα ανεβεί. Μία άλλη ομάδα που πιστεύω πως θα ανεβεί απευθείας επειδή έχει καλό πρόγραμμα αλλά και καλή ομάδα με καλούς παίκτες, είναι η Καλλονή. Ο Ηρακλής έχει δυναμική και καλό προπονητή. Εύχομαι ο Ηρακλής να βγεί στη Super League.

Κομβικό σημείο είναι το επόμενο παιχνίδι για τον Ηρακλή. Είναι η κρισιμότερη αναμέτρηση γιατί αν κερδίσει θα έχει μεγάλες πιθανότητες να ανέβει απευθείας. Ο Εργοτέλης κάνει ''κοιλιά''. Δεν παρουσιάζει καλό πρόσωπο. Οι παίκτες δείχνουν αρκετά κουρασμένοι λόγω του μικρού ρόστερ. Οι άλλες ομάδες θα παλέψουν, όπως και ο Παναιτωλικός που είναι δυνατή ομάδα».

Για τα δικά του πλάνα: « Ήμουν δύο χρόνια στη Κύπρο και μετά πήγα στη Καβάλα. Τώρα θα κοιτάξω να κάνω μια καλή επιλογή. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και θα περιμένω το τέλος της σεζόν για να δω πού θα πάω».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 17:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep