Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το πιο στημένο ματς της ιστορίας»!

Ο Αλέξης Κούγιας Ο Αλέξης Κούγιας

Είπε στην Πειθαρχική Επιτροπή για το Ηλιούπολη – Λεβαδειακός 2-4 ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε την αναμέτρηση Ηλιούπολη – Λεβαδειακός 2-4 «τον πιο στημένο αγώνα στην ιστορία». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή παρέστη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League ως μάρτυρας για την περιβόητη υπόθεση με τους στημένους αγώνες.

 

Όταν λοιπόν κλήθηκε να καταθέσει τι γνωρίζει για το άνωθεν ματς είπε τα εξής: «Ο αρχηγός της ομάδας έβαλε αυτογκόλ κι έκανε πέναλτι. Αυτό είναι το πιο στημένο ματς της ιστορίας». Αναφερόμενος όμως στους ποδοσφαιριστές, Τάσο Θάνο και Κώστα Ηλιόπουλο, αναγνώρισε ελαφρυντικά λέγοντας πως: «Έχουν ήδη καταδικαστεί ηθικά για τις συνομιλίες τους με τον Τσακογιάννη… Όμως είναι φτωχόπαιδα και δεν θεωρώ πως είναι βρώμικα πρόσωπα, παρότι έκαναν εκπτώσεις ηθικής».

 

Από την πλευρά του ο Θάνος τόνισε πως «δεν στοιχημάτισα ποτέ σε βάρος της ομάδας μου», ενώ ο Κώστας Ηλιούπολος είπε: «… δεν παίζω στοίχημα. Τα χρήματα που βγάζω από το ποδόσφαιρο ίσα-ίσα που μου φτάνουν για να επιβιώσω».

 

Κατόπιν ο Αλέξης Κούγιας είχε φραστικό επεισόδιο με τον μεγαλομέτοχο του Αγροτικού Αστέρα, Κώστα Ραβιόγλου. «Ο Ριαβόγλου είναι στενός συνεργάτης του Τσακογιάννη και του Μπέου. Αυτοί έκαναν τη Β’ Εθνική το βρωμερότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης», ανέφερε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, εξοργίζοντας τον ισχυρό άνδρα των «πράσινων» που αποκάλεσε ψεύτη τον Αλέξη Κούγια για να απαντήσει ο τελευταίος ως εξής: «Εχουμε αγανακτήσει μαζί σας, έχουμε χάσει περιουσίες».

 

Να σημειωθεί πως οι περιπτώσεις των Λεβαδειακού και Αγροτικού Αστέρα θα εξεταστούν την Πέμπτη.

Last modified onΔευτέρα, 03 Οκτώβριος 2011 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep