Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Στου δρόμου τα μισά…(photos)

Το flnews.gr θυμάται στιγμές από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Football League.

Είναι το πλέον αμφίρροπο πρωτάθλημα της τελευταίας 15ετίας. Οι μισές σχεδόν ομάδες ερίζουν για μία θέση στην πρώτη επτάδα και οι υπόλοιπες δεν γνωρίζουν αν και ποιοι θα υποβιβαστούν. Όπως και να έχει, η φετινή Football League έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα φώτα και να κερδίσει εκείνη τη… χαμένη λάμψη της μεγάλης κατηγορίας. Η σεζόν, λοιπόν, έφτασε στο μέσο της διαδρομής και το flnews.gr θυμάται μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα το πρώτο μισό…

29 Σεπτεμβρίου 2012

ira

Ο Ηρακλής έπειτα από μία σεζόν στη Football League 2 δίνει το πρώτο του παιχνίδι στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αλλά ξεκινά με το... αριστερό (3-3 με τον Εθνικό Γαζώρου).

kalloni

Η Καλλονή αλώνει το Αγρίνιο (1-0 τον Παναιτωλικό) και οι πρώτες γκρίνιες για τον Νίκο Καραγεωργίου κάνουν την εμφάνισή τους.

30 Σεπτεμβρίου 2012...

KAV

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα επιστρέφουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έπειτα από έναν χρόνο και κοντράρονται στην πρεμιέρα της Football League, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 2-0.

APOLL

Ο Απόλλων Σμύρνης επικρατεί στην πρεμιέρα του Θρασύβουλου (2-0) και κάνει την αρχή μίας... ξέφρενης - μέχρι το τέλος του χρόνου - πορείας.

 

dacol

Ο Αλεξάντερ Ντακόλ «υπογράφει» τη νίκη (2-1) της Καλλιθέας στη Δράμα. Ήταν το πρώτο από τα εννέα γκολ του Βραζιλιάνου στον πρώτο γύρο.

kape

Στο ίδιο ματς βρίσκει δίχτυα ο επιθετικός των «Μαυραετών», Λεάντρο Κάπελ... Μαζί μέχρι τώρα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

7 Οκτωβρίου 2012

panai

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βύζαντα Μεγάρων και τα βλέμματα στρέφονται στο κλειστό πέταλο... Η κόντρα Κωστούλα - οργανωμένων καλά κρατεί.

11 Οκτωβρίου 2012

zio

Η ΑΕΛ θριαμβεύει (3-0) στο θεσσαλικό ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου και ο τεχνικός της, Μιχάλης Ζιώγας θυμάται τα... ποδοσφαιρικά του χρόνια, πανηγυρίζοντας έξαλλα.

15 Οκτωβρίου 2012

beos

Η παρουσία του Αχιλλέα Μπέου στο ματς Ολυμπιακός Βόλου - Καλλιθέα συζητείται, αλλά ο ίδιος διαψεύδει διαρκώς τα σενάρια εμπλοκής του στα διοικητικά των «ερυθρόλευκων».

gazo

Ο Εθνικός Γαζώρου πανηγυρίζει με εντυπωσιακό τρόπο (4-0 τον Φωκικό) την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη Football League.

doxa

H πρώτη αναβολή αγώνα είναι γεγονός. Η βροχή δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Δόξα Δράμας - Αν. Επανομής.

2 Νοεμβρίου 2012

ael

Η Παναχαϊκή αναδεικνύεται ισόπαλη (1-1) με την ΑΕΛ, αλλά κάνει ένσταση για κακό ορισμό του ματς λόγω οφειλών των Θεσσαλών...

4 Νοεμβρίου 2012

stef

Ο Γιάννης Στεφανίδης πανηγυρίζει με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών απέναντι στη Δόξα Δράμας το δεύτερο διαδοχικό χατ τρικ του στο πρωτάθλημα. Έτσι, ήρθε η μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό.

byzas

Ο Βύζας Μεγάρων νικά 2-0 τη Νίκη Βόλου, στο μοναδικό έως τώρα τρίποντο που πανηγύρισε στο πρωτάθλημα...

11 Νοεμβρίου 2012

derb

Σερραϊκό ντέρμπι στη Football League 48 χρόνια μετά... Νικητής (1-0) ο τυπικά φιλοξενούμενος, Εθνικός Γαζώρου!

18 Νοεμβρίου 2012

kakou

Η Βάλια Κακούτη δεν φέρνει γούρι στη Νίκη Βόλου (0-0 με την ΑΕΛ). Αποχωρεί από το πόστο της υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ λίγο καιρό μετά...

26 Νοεμβρίου 2012

roman

Ο αρχηγός του Εργοτέλη, Ντιέγκο Ρομάνο δέχεται έναν καφέ από την εξέδρα στο AEL FC Arena. Πολλοί θα τον...γυρνούσαν πίσω. Ο Αργεντινός, δοκίμασε (!) και εκτέλεσε το κόρνερ...

2 Δεκεμβρίου 2012

koug

Ο Αλέξης Κούγιας παρακολουθεί ως φίλαθλος το ματς Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή. Αποδοκιμάζεται έντονα από τους Θεσσαλούς, αλλά οι Αχαιοί κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και νικούν 1-0 στο Πανθεσσαλικό.

8 Δεκεμβρίου 2012

zeki

Ο Ζεκίνια πανηγυρίζει το τελευταίο του γκολ με την ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα (2-1). Πλέον ο Πορτογάλος έχει μπει στο «ψυγείο», γιατί αρνείται μείωση αποδοχών.

16 Δεκεμβρίου 2012

volo

«Καυτή» ατμόσφαιρα στο θεσσαλικό ντέρμπι Ολυμπιακού Βόλου - Νίκη Βόλου... Μόνο αυτή θυμόμαστε, καθώς το άνοστο 0-0 ξεχάστηκε ήδη...

6 Ιανουαρίου 2013

fili2

Αναβολή Νο2. Οι άνεμοι στη Φυλή δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα, Θρασύβουλος - Εθνικός Γαζώρου...

13 Ιανουαρίου 2013

sol

Οι παλιοί γνώριμοι, Μπρέσκα, Σολάκης φορούν ξανά τα ερυθρόλευκα και κάνουν ντεμπούτο απέναντι στον Εργοτέλη... Δύο από τις χειμερινές «βόμβες» του Ολυμπιακού Βόλου στη χειμερινή περίοδο.

din

Ο Θανάσης Ντίνας σκοράρει για τελευταία φορά με τη φανέλα της Παναχαϊκής απέναντι στον Θρασύβουλο. Ακολουθεί η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό...

20 Ιανουαρίου 2013

ana

Στην τελευταία του εντός έδρας εμφάνιση ο Δημήτρης Ανάκογλου σκοράρει δύο φορές απέναντι στον Ηρακλή (2-2) και αποχαιρετά τους οπαδούς του Πανσερραϊκού. Επόμενος σταθμός του η ΑΕΚ...

kava

Πέρυσι χώρισαν επεισοδιακά. Ωστόσο, ο Τίμος Καβακάς επέστρεψε στην ΑΕΛ και δίνει για πρώτη φορά το «παρών» σε εντός έδρας ματς απέναντι στην Καβάλα. Οι «βυσσινί» επικρατούν 1-0...

27 Ιανουαρίου 2013

psaxx

Ο Ηρακλής Ψαχνών θριαμβεύει (2-1) στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Είναι μόλις ένας από τους 18 διαδοχικούς «άθλους» της ομάδας της Εύβοιας...

3 Φεβρουαρίου 2013

agri

Η αρχή της αντεπίθεσης του Παναιτωλικού... Ενισχυμένος με Μπελόν, Σίσιτς περνά από τη Ριζούπολη (2-0) και ξεκινά την αναρρίχησή του.

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2016 02:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep