Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Βουνό» για 12

Το δίλημμα Football League ή πρόκριση στο Κύπελλο απασχολεί 12 ΠΑΕ της κατηγορίας.

Τον μαραθώνιο των τουλάχιστον 40 αγώνων έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες οι 21 ΠΑΕ της Football League με αγώνες Τετάρτη - Κυριακή - Τετάρτη. Πάνω, λοιπόν, που είπαν να πάρουν μία ανάσα, έρχεται το Κύπελλο να προσθέσει επιπλέον αγώνες στην ατζέντα τους.

Και καλά για τις εννέα ομάδες που αν προκριθούν από την 1η φάση, περνούν απευθείας στην 3η... Οι υπόλοιπες; Σίγουρα, θα σκεφτούν πολύ καλά πού θα ρίξουν το βάρος παρότι με το επίπεδο της Super League οι εκπλήξεις είναι βέβαιες και το ενδεχόμενο διάκρισης πολύ πιθανό.

Οι Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΛ Καλλονής, Πανσερραϊκός, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Επανομής, Θρασύβουλος, Βύζας Μεγάρων, Καβάλα, Παναιτωλικός, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου και Φωκικός εάν περάσουν την 1η φάση θα πρέπει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και στη 2η πριν πάρουν το εισιτήριο για την 3η. Τι σημαίνει αυτό, ειδικά για τις ΠΑΕ που έχουν στόχο την άνοδο; Ότι αν μπουν στα play off, τότε θα φτάσουν μια ανάσα από τους 50 αγώνες!

Εκτός αυτού, βέβαια, είναι και τα ταξίδια... Για παράδειγμα η ΑΕΛ Καλλονής εκτός από τα 20 ταξίδια που θα κάνει για το πρωτάθλημα, θα πρέπει να ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αστέρα και αν νικήσει θα μπει ξανά στο αεροπλάνο για να τεθεί αντιμέτωπη στην έδρα του Αστέρα Μαγούλας ή του Ολυμπιακού Βόλου

Last modified onΣάββατο, 13 Οκτώβριος 2012 20:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep