Τεταμένο κλίμα στην «πρώτη»

Οπαδοί της Καλαμάτας ζήτησαν εξηγήσεις για τον διασυρμό από τα Χανιά. Αποδοκιμασίες σε Μαυρέα και κριτική σε Πρασσά.

Εκτός στόχων για μία ακόμα χρονιά έμεινε η Καλαμάτα και οφείλει να δείξει έστω ανταγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια των πλέι οφ. Στην πρώτη προπόνηση του Νίκου Αναστόπουλου, το κλίμα ήταν τεταμένο και οι αντιδράσεις αναμενόμενες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «notosport.eleftheriaonline.gr», περίπου 40 οπαδοί βρέθηκαν στα Παλιάμπελα για να ζητήσουν εξηγήσεις. Όπως τονίζεται, το κλίμα ήταν τεταμένο λόγω του φραστικού επεισοδίου που είχε προ ημερών ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Μαυρέας με οπαδούς, με τον ίδιο να αποδοκιμάζεται. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, στάθηκαν στο ότι κανείς δεν βγήκε να ζητήσει συγγνώμη μετά το 0-5 από τα Χανιά και τόνισαν ότι είναι ανεπίτρεπτο να εμφανίζουν τέτοια εικόνα.

Αναρωτήθηκαν αν είναι πληρωμένοι άπαντες πλην δύο, τριών και άσκησαν κριτική στη διοίκηση Πρασσά για τους χειρισμούς που έχουν στοιχίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Αναστόπουλος από την πλευρά του σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ είπε:

«H σχέση μου με την Καλαμάτα και προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο τον κ. Πρασσά είναι συναισθηματική κατά κύριο λόγο. Δεύτερον προσωπική και τρίτον επαγγελματική. Έχω πάει σε πολλές ομάδες, αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Πάω σε ομάδες που με αγαπάνε και τις αγαπώ, με τις οποίες δένομαι. Λίγες είναι όμως οι ομάδες που έχω δεθεί. Αν είναι δύο, τρεις, μέσα σε αυτές είναι και η Καλαμάτα.

Ερχόμενος εδώ, γνωρίζω πού έρχομαι. Δεν έρχομαι για αποστολή αυτοκτονίας, ούτε για καμικάζι. Έρχομαι για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα μπορεί και να διεκδικεί όπως παλιά. Διότι αν δεν έχεις ομάδα για να διεκδικείς, δεν μπορείς να έχεις αποτέλεσμα. Να φτιάξουμε ομάδα. Και μετά τα πράγματα θα είναι απλά».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ είπε:

«Δεν γίνεται να τα αφήσουμε. Το επιβάλλει η ιστορία, το σήμα και η προσωπικότητα του προέδρου, των παικτών και η δική μου».

Για τη συνομιλία με τον Πρασσά μετά το ματς με τα Χανιά:

«Είμαι προσωπική επιλογή του προέδρου διαχρονική και όχι τώρα. Να είστε σίγουροι ότι θα φτιάξουμε ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις, χωρίς μεγάλα λόγια με πρώτο εμένα που έλεγα τα μεγάλα λόγια και πήρα το μερίδιο ευθύνης. Κοιτάμε μπροστά. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το παρελθόν. Επιμένω σε αυτό πως πρέπει να φτιάξουμε ομάδα, όπως είχαμε παλιά. Να δώσουμε χαρά και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Να βλέπει μια ομάδα που θα παλεύει. Δεν γίνεται να χάνει με 5-0. Πρέπει να ματώνει η ομάδα στο γήπεδο. Πρέπει να τιμάς το σήμα που φοράς».

Ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Ράλλης είπε:

«Καλωσορίζουμε έναν γνώριμο, φίλο, πάρα πολύ καλό προπονητή. Οσον αφορά την ιστορική συντριβή, θα δανειστώ μια κουβέντα του κ. Αναστόπουλου, ότι το φάρμακο για την ήττα, είναι το επόμενο παιχνίδι. Η Καλαμάτα δεν θα τα παρατήσει όσον αφορά τα πλέι οφ. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα είναι πιο αποδοτική και γόνιμη η συνεργασία με τον κ. Αναστόπουλο, όπως την πρώτη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι με το δίκιο τους γκρινιάζουν και βρίζουν».

Πηγή: notosport.eleftheriaonline.gr

Last modified onΔευτέρα, 01 Απρίλιος 2024 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep