Προώθησε Μαργαριτίδη

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Μακεδονικό υπέγραψε ο 20χρονος αμυντικός, Άγγελος Μαργαριτίδης.

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε ότι ο 20χρονος αμυντικός, Άγγελος Μαργαριτίδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προερχόμενος από την Κ19 των Πράσινων. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Άγγελο Μαργαριτίδη! Ο 20χρονος (27/01/2004) υβριδικός αμυντικός, που αγωνίζεται τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στις πτέρυγες, με αναπτυγμένα αισθητήρια και για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, φόρεσε τα πράσινα για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021, ως παίκτης των Ελπιδών Μακεδονικού, ενώ πέρυσι ενίσχυσε την νεοσύστατη ομάδα Κ19 του Μακεδονικού.

Διετέλεσε αρχηγός των «μικρών πρασίνων», αγωνιζόμενος ως βασικός σε 11 από τις 12 αναμετρήσεις (963′) σε μια σεζόν όπου η Κ19 τερμάτισε στη 2η θέση του Α Ομίλου, εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις της.

Μαζί με άλλους συμπαίκτες του (εκ των οποίων οι Γρηγοριάδης, Βλάχος και Χερίδης έγιναν ήδη επαγγελματίες), και κατόπιν των σχετικών εισηγήσεων από την Υπεύθυνη Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, κ. Μαρία Εξαδακτύλου, και τον Συντονιστή Τμημάτων 11Χ11, κ. Δημήτρη Γκούντα, ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας ανδρών, εκδίδοντας δελτίο ερασιτέχνη στον Μακεδονικό, ενώ από το περυσινό καλοκαίρι αποτελεί μόνιμο μέλος του ρόστερ.

Η καλή τεχνική του κατάρτιση αλλά και το «διάβασμα» των τακτικών ζητουμένων του παιχνιδιού, δίνουν στον Μαργαριτίδη προβάδισμα σε σχέση με συναδέλφους της ηλικίας του. Το μόνο που απομένει είναι να αποδείξει ότι μπορεί να καθιερωθεί στον κόσμο των ανδρών!

Ως αριθμό φανέλας, επέλεξε το νούμερο 20».

Last modified onΠέμπτη, 21 Μάρτιος 2024 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep