Παραίτηση στα... νέα της προπόνησης

Ο ΠΟΤ Ηρακλής στα νέα της προπόνησης αναφέρθηκε σε παραίτηση του Περικλή Αμανατίδη. Θέμα χρόνου η πρόσληψη Σούλη Παπαδόπουλου.

Το διαζύγιο του ΠΟΤ Ηρακλή με τον Περικλή Αμανατίδη δεν μπορεί να το πει κανείς «βελούδινο». Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΠΑΕ ενημέρωσε για την παραίτησή του στα... νέα της προπόνησης και δύο ημέρες μετά την αποχώρησή του. Όσον αφορά στη διαδοχή, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο με συνεργάτη τον Λευτέρη Βελέντζα που αποτελεί και δεξί χέρι του υποψήφιου επενδυτή, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Επιχείρηση ανασύνταξης επιχειρείται στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια εισόδου στα play off, αλλά και την παραίτηση του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του. Τώρα, το βάρος έχει πέσει κυρίως στην ανάταση της ψυχολογίας των παικτών, καθώς η ομάδα μας έχει μπροστά της τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας στο γήπεδο της Αριδαίας, με αντίπαλο τον Αιολικό, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Το παιχνίδι αυτό κρίνεται επιβεβλημένο να κερδηθεί, ώστε η ομάδα να πάρει επιπλέον πόντους στην καινούργια βαθμολογία που θα διαμορφωθεί ενόψει των play out. Όπως χθες, έτσι και σήμερα, την προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας έκανε ο γυμναστής της ομάδας, Μιχάλης Θαλασσινός και το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, passing game, παιχνίδια κατοχής και έντονα αγωνιστικά παιχνίδια».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Μάρτιος 2024 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep