Πριμ και φωνές στην Καλαμάτα

Ο Γιώργος Πρασσάς χαρακτήρισε ηθικούς νικητές τους ποδοσφαιριστές στο ματς με την Παναχαϊκή.

Παράπονα για τη διαιτησία του Μπακογιάννη στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή εξέφρασε η διοίκηση της Καλαμάτας. Μάλιστα, η ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι θα δοθεί πριμ στους ποδοσφαιριστές τους οποίους χαρακτήρισε ηθικούς νικητές. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα διαμαρτύρεται εντονότατα για την διαιτησία του κ. Μπακογιάννη στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Ένας διαιτητής ανεκδιήγητος που έκανε ότι μπορούσε για να μην κερδίσουμε. Εφηύρε ένα πέναλτι σε βάρος μας που δεν θα το σφύριζε ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της αντίπαλης ομάδας. Δεν μας έδωσε δύο καταφανέστατα πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο σε τράβηγμα πάνω στον Μπαραλες και σε άλλη φάση σε χέρι αντίπαλου αμυντικού. Προκάλεσε τα γέλια όταν έδειξε κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα μας για δήθεν καθυστέρηση στο 25 λεπτό!!

Ό,τι έχουμε να θυμόμαστε από την τραγική διαιτησία του είναι τα συνεχόμενα λάθη σε βάρος μας. Είναι μεγάλο κρίμα που τέτοιοι διαιτητές σαν τον Μπακογιάννη δεν σέβονται τον ιδρώτα των παικτών μας που άξιζαν την νίκη. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Πρασσάς θα δώσει πριμ νίκης στους ποδοσφαιριστές που είναι ηθικοί νικητές και άξιζαν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης».

Last modified onΔευτέρα, 04 Μάρτιος 2024 12:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep