Ελπίζει σε επιστροφή το Αιγάλεω

Η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το «Στ. Μαυροθαλασσίτης» θα είναι έτοιμο για τα πλέι άουτ.

Έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου γίνονται στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» και η ΠΑΕ Αιγάλεω με ανακοίνωσή της εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το Σίτι θα παίξει στη φυσική του έδρα στα πλέι άουτ. Αναλυτικά:

«Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα βελτίωσης και συντήρησης του αγωνιστικού χώρου στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», γεγονός που μας αφήνει αισιόδοξους ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να αγωνιστεί στους καθοριστικούς αγώνες των play-out του πρωταθλήματος στην φυσικής της έδρα παρουσία των φιλάθλων της.

Ως διοίκηση θέλουμε να ευχαριστούμε τη Δημοτική αρχή της πόλης μας τόσο για το άμεσο ενδιαφέρον που έδειξε στην επίλυση του προβλήματος, όσο και για τις ενέργειες που κάνει έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα του χλοοτάπητα και το γήπεδο μας να μπορέσει να φιλοξενήσει εκ νέου αγώνες της Super League 2.

Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά και το προσωπικό του «Στ. Μαυροθαλασσίτης», το οποίο καθημερινά βρίσκετε στο γήπεδο αφιερώνοντας χρόνο και προσωπική εργασία προκειμένου να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep