Πληρώνει σε δόσεις η Αναγέννηση

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα δοσοποίησης της ΠΑΕ για τους Λαγό, Ελιβέλτο. Ενεργοποίηση και από Κλεομένη Θεολόγη.

Το FL News σε προηγούμενο ρεπορτάζ είχε ενημερώσει σχετικά με την εκδίκαση των αιτήσεων επιβολής - ενεργοποίησης σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας από τους Τάσο Λαγό, Ελιβέλτο και Κλεομένη Θεολόγη. Η ΑΣΑ πέτυχε να εξοφλήσει τους δύο πρώτους σε 4 δόσεις.

Στον Λαγό το οφειλόμενο ποσό είναι 41.790 ευρώ, στον Ελιβέλτο 38.017 και στον Κλεομένη Θεολόγη 5.500 ευρώ. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1) Δέχεται εν μέρει την αίτηση και την ανταίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Λαγού κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 41.790,27 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής οποιασδήποτε καθυστερούμενης και μη καταβληθείσας δόσης οφειλής.

Ρυθμίζει την καταβολή εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, με την τελευταία δόση να περιλαμβάνει και τους νόμιμους τόκους της απαίτησης του αιτούντος, από τις οποίες δόσεις η πρώτη είναι καταβλητέα την 3η ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και εκάστη των επόμενων μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης, σε περίπτωση δε μη καταβολής έστω μίας δόσης, καθίσταται απαιτητό το σύνολο της οφειλής.

2) Δέχεται εν μέρει την αίτηση και την ανταίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Elivelto Ribeiro Dantas κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 38.017,42 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής οποιασδήποτε καθυστερούμενης και μη καταβληθείσας δόσης οφειλής.

Ρυθμίζει την καταβολή εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, συμπεριλαμβανομένων των νομίμων τόκων και της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης, από τις οποίες δόσεις η πρώτη είναι καταβλητέα την 3η ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και εκάστη των επόμενων μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης, σε περίπτωση δε μη καταβολής έστω μίας δόσης, καθίσταται απαιτητό το σύνολο της οφειλής.

3) Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κλεομένη Θεολόγη κατά της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904. Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 5.500 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Last modified onΔευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2024 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep