Γκέκας: «Θα προκαλέσουν...»

Ο προπονητής του Τηλυκράτη περιμένει ότι η ομάδα του θα προκληθεί από την Καλαμάτα στο προσεχές παιχνίδι στην Ηλιούπολη.

Για όσα έχει ζήσει ο Τηλυκράτης την τελευταία εβδομάδα μίλησε ο Φάνης Γκέκας. Ο προπονητής της ομάδας της Λευκάδας σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ilefkada.gr τόνισε ότι η Καλαμάτα έχει το πρόβλημα και το άγχος, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να έχει κόσμια συμπεριφορά, γιατί περιμένει προκλήσεις από τη Μαύρη Θύελλα.

Αναλυτικά ο Γκέκας είπε:

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα γι' αυτά που έχουμε ζήσει την τελευταία εβδομάδα. Μετά την περιπέτειά μας και αυτά που ζήσαμε στη Ρόδο νομίζω ότι ήρθαν χειρότερα από τη Δευτέρα έως και σήμερα ακόμα.

Έβγαλαν ακατάλληλο το γήπεδό μας που νομίζω ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και μας έβαλαν να παίξουμε στο γήπεδο της Ηλιούπολης. Δεν μας απασχολεί αυτό, γιατί όποιες δυσκολίες και να έχουμε τις αντιμετωπίζουμε. Εμείς θα κοιτάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι, να είμαστε έτοιμοι και νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια είμαστε πάρα πολύ καλά αγωνιστικά, νιώθουμε έτοιμοι.

Δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα, αυτοί έχουν το πρόβλημα και αυτοί έχουν το άγχος για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Όποιες δυσκολίες έχουμε, θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και θα τις ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Ειδικά σε αυτό τον αγώνα ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό μας. Όποιος έρθει στο γήπεδο να είναι μαζί μας, κόσμια. Θα προκαλέσουν, θα κάνουν πολλά πράγματα, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και θα πάρουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Φεβρουάριος 2024 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep