Ιταλία ο Ντόια

Λύθηκε το συμβόλαιο του Κονγκολέζου επιθετικού με τον Μακεδονικό.

Λίγες ημέρες μετά τη δοκιμή του στην Αλαβές Β ο Κρίς Ντόια έλυσε το συμβόλαιό του με τον Μακεδονικό και η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κριστιβί Ντόια Ντινγκάνγκα. Ο νεαρός Κονγκολέζος επιθετικός ενσωματώθηκε στον σύλλογο μας τον Ιανουάριο του 2023, πραγματοποιώντας μονάχα μια επτάλεπτη συμμετοχή ως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με τον Μακεδονικό να εξασφαλίζει την παραμονή του στην Super League 2.

Στην φετινή σεζόν, ο Κρις Ντόια δεν κατάφερε να βρει ενεργό ρόλο στο ρόστερ υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μαλεζά, αγωνιζόμενος για 16 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα από τον ΠΟΤ Ηρακλής. Τον τελευταίο μήνα, ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής μετέβη στην Ισπανία, προκειμένου να συμμετέχει σε προπονήσεις της Αλαβές Β, ενώ μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, το συμβόλαιο του λύεται κοινή συναινέσει, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να βρίσκεται στην Ιταλία, όπου τον περιμένει η φανέλα της Καιρέζε.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Κρις για την προσφορά του και του εύχεται υγεία και τύχη στην σταδιοδρομία του!».

Last modified onΠαρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2024 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep