Αποκλεισμός στο Ελ Πάσο

Η Athens Kallithea γύρισε από το 0-2 του 12', αλλά ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με συνολικό σκορ 5-4.

Με έναν εκπρόσωπο της Super League 2 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Athens Kallithea, εξάλλου, αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Ελ Πάσο και δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, όπως είχε πράξει ο αντίπαλός της

Η ομάδα του Αγρινίου αιφνιδίασε και ως το 12' είχε πάρει πολύ ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Στο 7' ο Μπρούνο Ντουάρτε έκανε το 0-1 και στο 12' ο Χουάνπι με μακρινή εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αγρινίου. Η γηπεδούχος μπήκε εκ νέου στο ματς με την άπιαστη κεφαλιά του Λουκίνα στο 36'.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αλλά στις καθυστερήσεις το ματς πήρε «φωτιά». Ο Τόρες στο 90'+1' έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Βοσνιάδης για φάουλ εκτός περιοχής στον Καρέλη. Χρόνος για την ανατροπή δεν υπήρχε και έτσι ο Παναιτωλικός πήρε το εισιτήριο για τους «8», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κηφισιάς, ΟΦΗ.

ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2
Σκόρερ: 36' κεφ. Λουκίνας, 90'+1' Τόρες - 7' κεφ. Μπ. Ντουάρτε, 12' φάουλ Χουάνπι
Κόκκινη: 90'+3' Βοσνιάδης

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης Μπουλούλης (90'+5' Πάντος), Μαρότα, Βλάχος, Μανθάτης, Ρομαό (46' Ματίγια), Σίλβα, Βασιλόγιαννης (65' Νεκούλ), Μασιέλ (75' Τόρες), Τσιντώνης (46' Κυνηγόπουλος), Λουκίνας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Στάγιτς (76' Μαλής), Μπ. Ντουάρτε, Λιάβας, Μαυρίας, Τορεχόν (76' Μπακάκης), Τσιγγάρας, Μπελεβώνης (59' Φρ. Ντουάρτε), Χουάνπι (67' Μπουζούκης), Ζοάο Πέδρο, Ντίαζ (59' Καρέλης).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Μωυσιάδης, Κόλλιας (Ηπείρου)

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιανουάριος 2024 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep