Ο Προβατάς στο Αιγάλεω

Αλλαγή γενικού αρχηγού στο Σίτι, με τον Γιώργο Προβατά να αντικαθιστά τον Πέτρο Κωνσταντινίδη.

Ήταν αναμενόμενο ότι μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Καλαμάτα, θα δρομολογούνταν εξελίξεις στο Αιγάλεω. Η απόλυση του Νίκου Παντελή έγινε παραίτηση και δύο ημέρες μετά ο γενικός αρχηγός, Πέτρος Κωνσταντινίδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και το Σίτι βρήκε, επίσης, άμεσα τον αντικαταστάτη. Πρόκειται για τον Γιώργο Προβατά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Προβατά, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αρχηγού. Ο Γιώργος Προβατάς ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες Α και Β Εθνικής, έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας μας τις σεζόν 1999-2001, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι Β αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών και Παραγόντων Αιγάλεω (ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.).

Το 2012 με την ολοκλήρωση της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στον ΑΟ Κασσιόπης με τον οποίο έφθασε στη Super League και το 2015 στον ΠΑΣ Λαμίας επίσης στην μεγάλη κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Η ανακοίνωση αποχώρησης Κωνσταντινίδη:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει ότι ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Πέτρος Κωνσταντινίδης, αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.
Τον ευχαριστούμε για την εως τώρα συνεργασία μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνει».

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2024 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep