Δανείστηκε και Τσίρη ο Γιούχτας

Δεύτερος δανεισμός του Γιούχτα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιούχτας μετά τον Αλέξανδρο Λώλη δανείστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άγγελο Τσίρη. Ο 19χρονος μέσος αγωνιζόταν στην Κ19 της ομάδας της Ηπείρου και πέρυσι είχε μία συμμετοχή στη Super League. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Γιούχτας ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Τσίρη από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπόγραψε σήμερα το συμβόλαιο του με την ομάδα μας, επισημοποιώντας τον δανεισμό του από την ομάδα των Ιωαννίνων μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 18/8/2004 και αγωνίζεται στο κέντρο σαν μέσος.

Ο Άγγελος ξεκίνησε την πορεία του στο ποδόσφαιρο απ’ τον ΑΟ Ανατολής, συνεχίζοντας στην Κ17 της ΑΕΚ και απ’ το 2021 μέχρι και σήμερα εκπροσωπούσε τον ΠΑΣ Γιάννενα αγωνιζόμενος με την Κ19 αλλά και με την πρώτη ομάδα. Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στα social media της ομάδας μας, λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Γιούχτα. Πάντα μου άρεσε το πρότζεκτ της ομάδας. Νιώθω ετοιμος για αυτό το νέο κεφάλαιο και υπόσχομαι πως θα δώσω το 100% στο γηπεδο. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη!».

Last modified onΠέμπτη, 11 Ιανουάριος 2024 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep