Πήρε Ορφανουδάκη ο Γιούχτας

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τον 16χρονο επιθετικό από το Λίντο.

Τριετές συμβόλαιο με τον Γιούχτα υπέγραψε ο 16χρονος (30/10/2007) επιθετικός, Σπύρος Ορφανουδάκης. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Γιούχτας ανακοινώνει τη απόκτηση του Σπύρου Ορφανουδάκη από το Λίντο. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών με δικαίωμα ανανέωσης απ’ τη ΠΑΕ Γιούχτας.

Ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του Γιούχτα έχει γεννηθεί στις 30/10/2007 και διανύει το 17ο έτος της ηλικίας του. Αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή ως στράικερ και θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, λαμβάνοντας παράλληλα μέρος και σε αγώνες της Κ19. Ο Σπύρος Ορφανουδάκης παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις, στα social media της ομάδας μας, λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Γιουχτα. Το επίπεδο στην ομάδα είναι πολύ υψηλό με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου. Θελω να προσφέρω τα μέγιστα και θα δουλέψω σκληρά γι αυτό. Ευχομαι να έχουμε όλοι υγεία και η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω το Λίντο και τους προπονητές που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και τον κ. Παπαδοπουλο για και για την ευκαιρία που μου έδωσαν να κάνω ένα μεγάλο βήμα».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας του Λίντο, Μάνος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την χαρά του παραχωρώντας και εκείνος με την σειρά του δηλώσεις. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από όλη την οικογένεια του Λίντο ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του Σπύρου. Η ΠΑΕ Γιούχτας είναι ιδανικό περιβάλλον για νέους φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και είμαστε τυχεροί που η πόλη μας εκπροσωπείται στην Super League 2 από αυτήν την ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2024 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep