Επιστροφή Γαρουφαλιά

Το Αιγάλεω απέκτησε τον 30χρονο αμυντικό μέσο με τελευταία συμμετοχή πριν έναν χρόνο.

Από τον Ιανουάριο του 2022 έχει να παίξει σε επίσημο παιχνίδι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΛ, βρήκε εν τέλει ποδοσφαιρική στέγη στο Αιγάλεω το οποίο τον ανακοίνωσε το Σάββατο (06/01). Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά. O Ηρακλής Γαρουφαλιάς είναι γεννημένος την 1η Μαΐου 1993 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει παραστάσεις σε Super League και Κύπρο, ενώ προηγούμενη ομάδα της καριέρας του ήταν η ΑΕΛ.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ΑΕΚ. Το 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και μετέπειτα αγωνίστηκε ως δανεικός από τους «κιτρινόμαυρους» σε Αστέρα Μαγούλα (Γ Εθνική) και Φωστήρα (Football League). Τον Σεπτέμβριο του 2014 τον απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο κατέγραψε 49 συμμετοχές στη Super League. Το 2018 συμφώνησε με τον Ατρόμητο όπου παρέμεινε μέχρι το 2020 έχοντας παράλληλα αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Σμύρνης ως δανεικός.

Τoν Ιούλιο του 2020 μετακόμισε στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας έχοντας μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» συμμετέχοντας τόσο στα play-off του πρωταθλήματος, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου. Το 2021 ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα συνεχίζοντας την καριέρα του στην ΑΕΛ με την οποία συμμετείχε στη Super League 2. Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Last modified onΣάββατο, 06 Ιανουάριος 2024 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep