Επίσημο του Λώλη

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Αλέξανδρου Λώλη από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Γιούχτα.

Ο Γιούχτας επισημοποίησε την απόκτηση του Αλέξανδρου Λώλη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Γιούχτας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Λώλη με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα στις 05/09/2002 και διανύει το 21ο έτος της ηλικίας του. Ο Αλέξανδρος θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Γιούχτα, καθώς αγωνίζεται σαν αριστερό εξτρέμ.

Έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο, φορώντας την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2019 , καταγράφοντας τρεις συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος έχει τιμήσει και την φανέλα με το εθνόσημο έχοντας αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος Κ21, καταγράφοντας πέντε συμμετοχές απ’ το 2020.

Ο Αλέξανδρος Λώλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα social media της ομάδας μας, επισημαίνοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στον Γιούχτα για το υπόλοιπο της σεζόν. Θα κάνω τα πάντα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΣ Γιάννενα που πάντα σκεφτόταν το καλύτερο για εμένα αλλά και την ομάδα του Γιούχτα και ιδίως τον κ. Τουτζάρη για την εμπιστοσύνη».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιανουάριος 2024 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep