Ακολούθησαν Πετράκη Αγριμάκης, Προβυδάκης

Στη Δόξα Κατωκοπιάς συνεχίζουν οι δύο πρώην ποδοσφαριστές του Ιωνικού και του Μακεδονικού αντίστοιχα.

Έπειτα από 3 συμμετοχές με τον Ιωνικό ο Μιχάλης Αγριμάκης αποτέλεσε παρελθόν και ανακοινώθηκε την Τετάρτη (03/01) από τη Δόξα Κατωκοπιάς. Συμπαίκτη του θα έχει τον πρώην αμυντικό του Μακεδονικού, Κώστα Προβυδάκη, ο οποίος έπαιξε σε 9 ματς στον πρώτο γύρο και ανακοινώθηκε και αυτός την κυπριακή ομάδα. Αμφότερους τους γνωρίζει ο προπονητής, Γιώργος Πετράκης από την κοινή τους θητεία στην Κηφισιά.

Οι ανακοινώσεις:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδίτη τερματοφύλακα, Μιχάλη Αγριμάκη. Ο 31χρονος επέστρεψε στην Κύπρο και θα φορέσει τα γάντια τέταρτης ομάδας του νησιού, μετά το πέρασμα του από την ΠΑΕΕΚ, το Διγενή Μόρφου και τον Ολυμπιακό.

Ο Αγριμάκης συνεργάστηκε με τον προπονητή της ομάδας μας, Γιώργο Πετράκη, την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Κηφισιά, ενώ πέρασε και από το πρωτάθλημα της Super League 1, με τη φανέλα του ΟΦΗ. Αγωνίστηκε επίσης σε Τρίκαλα, Χανιά, Ιωνικό, Πανελευσινιακό και Αστέρα Μαγούλας. Ο τερματοφύλακας επέλεξε τον αριθμό 33. Καλοσωρίζουμε τον Μιχάλη Αγριμάκη και του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή, Κώστα Προβιδάκη. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός-μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Μακεδονικό, ενώ έχει εμπειρίες και από το πρωτάθλημα της Super League 1, με τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Προβιδάκης συνεργάστηκε με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Γιώργο Πετράκη, την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Κηφισιά. Εκτός από τις προαναφερθείσες ομάδες, έπαιξε σε Εργοτέλη και Ηρόδοτο. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε τον αριθμό 24. Καλοσωρίζουμε τον Κώστα Προβιδάκη και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Last modified onΤετάρτη, 03 Ιανουάριος 2024 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep