Τέρζι και Ρουγκάλα ο Τηλυκράτης

Πρώτες μεταγραφές για την ομάδα της Λευκάδας στο χειμερινό παζάρι.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και επέλεξε να ανοίξει την αυλαία ενίσχυσης με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Πόντου, Κώστα Ρουγκάλα (3 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή) και τον Ουκρανό μέσο, Γεβγκένι Τέρζι. Ο τελευταίος αγωνιζόταν στη λετονική Σούπερ Νόβα και προηγουμένως είχε δοθεί δανεικός στη μαλτέζικη Σάντα Λουσία.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Α.Ο. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Κωνσταντίνου Ρουγκάλα (αριστερά στη φωτογραφία) και Yevgeniy Terzi (δεξιά) Ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας είναι γεννημένος στις 13/10/1993 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες Ολυμπιακού Πειραιώς το 2007 και το 2011 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο, διάρκειας πέντε ετών. Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε τρεις τίτλους σε επίπεδο νέων και συγκεκριμένα δύο πρωταθλήματα Ελλάδας Κ17 (2010, 2011) και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας Κ20 (2013). Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Εργοτέλη, Ατλέτικο Μαδρίτης Β, Ηρακλή Θεσσαλονίκης,KWC Westerlo.Κωνσταντίνε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Τηλυκράτη και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Yevgeniy Terzi είναι γεννημένος στις 17/06/1997 στην Ουκρανία και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Metalist 1925, DFK Daivana, FK Podkorica ενώ τελευταία του ομάδα η Super Nova στο πρωτάθλημα Α εθνικής Λετονίας. Η διοίκηση της ΠΑΕ Τηλυκράτης τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Last modified onΣάββατο, 30 Δεκέμβριος 2023 21:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep