Έφυγαν δύο, κλείνει ο Μπρανέσκου

Τέλος από την Καλαμάτα οι Καμπράλ, Μπενίτες.

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την Τετάρτη (20/12) τις πρώτες αποδεσμεύσεις και γνωστοποίησε ότι αποτελούν παρελθόν οι Ζέρσον Καμπράλ, Μπρίαν Μπενίτες. Ο πρώτος έπαιξε σε 4 αγώνες εκ των οποίων σε έναν ήταν βασικός. Μία ακόμα αποτυχημένη κίνηση όπως αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο δεύτερος φέτος κατέγραψε 6 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χέρσον Καμπράλ και Μπράιαν Μπενίτεθ. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αποδεσμεύσεις κι άλλων ποδοσφαιριστών».

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η μεσσηνιακή ομάδα προχωρά την περίπτωση του Λαουρέντσιου Μπρανέσκου. Για τον Ρουμάνο τερματοφύλακα σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, τέλος, τη θέση του Γιάννη Ζαλαώρα πήρε ο Βασίλης Κλιάφας. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Κλιάφα. Είναι 45 ετών και κατάγεται από το Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας. Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ την διετία 2019-21 ήταν στον Παναιτωλικό με προπονητή τον Μάκη Χαβο και παρουσία σε 39 αγώνες. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2023 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep