Παρελθόν από Καλαμάτα ο Ζαλαώρας

Υπέβαλε την παραίτησή του ο προπονητής τερματοφυλάκων της Μαύρης Θύελλας.

Σε αναζήτηση προπονητή τερματοφυλάκων βρίσκεται η Καλαμάτα έπειτα από την παραίτηση του Γιάννη Ζαλαώρα. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, φεύγει από τη Μαύρη Θύελλα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Η δήλωσή του:

«Μετά απο ενα χρονο παρουσίας μου στην ομάδα της Καλαμάτας για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Γιώργο Πρασσά καθώς και τον κύριο Ευρυπίδη Τσιμπανάκο που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ στην ομάδα της Μαύρης Θύελλας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Αμανατίδη και Χάβο που με εμπιστεύτηκαν όπως και όλους τους συνεργάτες για την άψογη συνεργασία που είχαμε!

Τέλος οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τερματοφυλακες της ομάδας (Γιαννίκογλου, Λαδά, Μέντεζ) για όλη την προσπάθεια που κάναμε αλλά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό Κλείνοντας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα στο τέλος της σεζόν να πετύχει τον στόχο της ανόδου!

Ioannis Zalaoras
Κάτοχος
Uefa Goalkeeping A' Licence».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας Γιάννη Ζαλαώρα. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Άμεσα αναμένεται να ενταχθεί στο προπονητικό team ο αντικαταστάτης του».

Last modified onΔευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2023 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep