Κάτσε με... λάθος βιογραφικό

Η Καλαμάτα «ανακάλυψε» τη Λαμία ως σταθμό του Εργκούς Κάτσε και παρέλειψε ΑΕΛ, Πανεβέζις και Βόλο από το βιογραφικό του νεοαποκτηθέντα μέσου.

Τη δεύτερη μεταγραφή της ολοκλήρωσε η Καλαμάτα. Πρόκειται για τον 30χρονο μέσο, Εργκούς Κάτσε που έφυγε από τον Αιολικό και προτίθεται στα αποκτήματα μετά τον Ελιβέλτο από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η μεσσηνιακή ομάδα, πάντως, εμφάνισε το βιογραφικό του νεοαποκτηθέντα με αρκετά λάθη. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, ο Αλβανός μέσος έχει παίξει στη Λαμία, όμως όχι σε ΑΕΛ, Πανεβέζις και Βόλο. Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Έργκους Κάτσε. Είναι διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει πλούσιο βιογραφικό με καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από τον ΠΑΟΚ στον οποίο είχε 113 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ είχε και δυο εμφανίσεις στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Το 2017 μεταγράφηκε στην Βικτώρια Πλζεν, ενώ την διετία 2018-19 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό όπου είχε 30 συμμετοχές και δύο γκολ. Ακολούθησαν την περίοδο 19-20 η Λαμία, 20-21 ο ΑΡΗΣ όπου είχε 12 συμμετοχές, πρόπερσι η Παρτιζανι και πέρυσι η Βέροια. Φέτος φόρεσε την φανέλα του Αιολικού όπου είχε επτά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την Μαύρη Θύελλα να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ».

akatsekal

Ακολούθως η μεσσηνιακή ομάδα προσπάθησε να διορθώσει τα λάθη, προσθέτοντας ΑΕΛ, Πανεβέζις, Βόλο στο βιογραφικό του, αλλά συμπεριέλαβε και τον... Παναιτωλικό στους σταθμούς της καριέρας του, κάνοντας ένα ακόμα λάθος στην επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Κάτσε ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ το 2010 και για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2011-12 παραχωρήθηκε στην Αναγέννηση Επανομής. Γύρισε στον Δικέφαλο του Βορρά, παραχωρήθηκε στη Βικτόρια Πλζεν και το 2018 στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησαν ΑΕΛ (δανεικός), Άρης, Παρτιζάνι, Βέροια, Πανεβέζις και Βόλος πριν μετακινηθεί τον Οκτώβριο στον Αιολικό.

Last modified onΠέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2023 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep