Αυτόχειρας η Athens Kallithea

Οι Κυανόλευκοι προηγήθηκαν 2-0 του Παναιτωλικού, έχασαν ευκαιρίες και εν τέλει έχασαν 3-2 στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου.

Τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει άλμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου έχασε στο Αγρίνιο την Τρίτη (05/12) η Athens Kallithea. Οι Κυανόλευκοι ήταν για ένα και πλέον ημίχρονο πολύ καλύτεροι των Καναρινιών, προηγήθηκαν στο 50' 0-2, αλλά η πίεση των γηπεδούχων έφερε την ανατροπή (3-2) και τους έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έδειχναν εκείνοι ότι ήταν ομάδα παραπάνω κατηγορίας και στο 21' από στατική φάση πήραν κεφάλι στο σκορ. Από εκτέλεση φάουλ ο Ματίγια τροφοδότησε τον Μουστακόπουλο και αυτός με «κεραυνό» άνοιξε το σκορ. Η Athens Kallithea δεν απειλήθηκε και στο 50' ο Ματίγια με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2. Οι Μανθάτης, Κυνηγόπουλος έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και ο Παναιτωλικός που άλλαξε πρόσωπο μετά τις αλλαγές πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Μαυρίας στο 62' μείωσε σε 1-2, ο Τορεχόν στο 88' με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 και στις καθυστερήσεις από σουτ του Φρ. Ντουάρτε στο δοκάρι ο Καρέλης στην επαναφορά «έγραψε» το 3-2. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Ελ Πάσο» στις 10 Ιανουαρίου στη ρεβάνς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA 3-2
Σκόρερ: 62' σουτ Μαυρίας, 88' σουτ Τορεχόν, 90'+1' σουτ Καρέλης - 21' σουτ Μουστακόπουλος, 50' σουτ Ματίγια
Δοκάρι: 90'+1' Φρ. Ντουάρτε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς (76' Λιάβας), Τορεχόν, Μαυρίας, Μπαλντασάρα (64' Μπελεβώνης), Ξενιτίδης (46' Φρ. Ντουάρτε), Μπουζούκης (57' Τσιγγάρας), Ζοάο Πέδρο, Ντίαζ (46' Καρέλης).

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Ουές, Μανθάτης (86' Ρομαό), Μεχίας, Βλάχος, Ματίγια (62' Τσιντώνης), Σίλβα (76' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (76' Λουκίνας), Μασιέλ (86' Ποζατζίδης), Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Μπαλιάκας (Κοζάνης)

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2023 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep