«Περαστικός και μισθοφόρος»

Επίθεση του πρώην προέδρου του Τηλυκράτη, Χρήστου Καρτάνου στον προπονητή, Ανδρέα Παντζιαρά.

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Λευκάδας, Χρήστος Καρτάνος. Ο τελευταίος, μάλιστα, με δήλωσή του χαρακτήρισε τον Παντζιαρά «περαστικό και μισθοφόρο» και «γλάστρα» του τον Αντώνη Πετρόπουλο. Αναλυτικά:

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Του πρώην Πρόεδρου του Τηλυκράτη Λευκάδας Καρτάνου Χρήστου για την απαράδεκτη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας.

Το 2011-2012 ο Τηλυκράτης βρίσκοταν στα πρόθυρα της διάλυσης και μετά από παρότρυνση φίλων ανέλαβα πρόεδρος της ομάδας. Τον κύριο αυτό που με καλεί γραφικό τον προσέλαβα προπονητή και μέσα από την μεγάλη πορεία της ομάδας μας στην Γ ́ Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) αναδείχθηκε και συνέχισε την προπονητική του καριέρα.

Στην αναφορά του κυρίου ότι εγώ χάρηκα που η ομάδα δεν κέρδισε. Του γνωρίζω ότι αυτός είναι περαστικός και μισθοφόρος και δεν μπορεί να αγαπάει πιο πολύ τον Τηλυκράτη από εμένα, που τον υπηρέτησα διοικητικά ως γενικός αρχηγός από το 1991 έως 2001, πλήρωσα χρήματα, πήγα στο κρατητήριο, έφαγα ξύλο σε χρόνια δύσκολα ποδοσφαιρικά , με ξερά γήπεδα και με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Έπρεπε να ζει ο Αποστόλης Τσολιολιός που ήταν φύλακας στο γήπεδο και έβλεπε καθημερινά τον αγώνα πουέκανα για να υπάρχει αυτή η ομάδα σε δύσκολες συνθήκες χωρίς έμμισθους φροντιστές χωρίς μεγάλους οικονομικούς παράγοντες που υπάρχουν σήμερα, χωρίς Τεχνικού και Γενικούς Διευθυντές. Υπηρέτησα ξανά τον Τηλυκράτη το 2009-2010, όταν εγώ με μεγάλες προσπάθειες με τον Αποστόλη Ροζίνα οργανώσαμε πολλές γενικές συνελεύσεις, με αποτελέσματα να βγει διοίκηση και να υπάρξει συνέχεια για το σωματείο.

Ξανά το 2011-2012 όταν το σωματείο ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης ανέλαβα πρόεδρος, αναλαμβάνοντας και την <<καυτή πατάτα>>, διότι ο Τηλυκράτης ήταν στην Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) και με την μεγάλη βοήθεια όλων των ανθρώπων που ήταν στην διοίκηση τελείωσε αξιοπρεπώς η χρονιά. Η ομάδα δεν όφειλε σε κανέναν ούτε ένα ευρώ, εκτός από το ΙΚΑ που ανέλαβα μόνος μου και ένα μεγάλο ποσό. Όσο για το επεισόδιο της Κυριακής στο γήπεδο, εγώ μιλούσα με τον τεχνικό διευθυντή τον κύριο Πετρόπουλο και του έλεγα ότι πρέπει να πάρει αποφάσεις για την ομάδα και να μην είναι <<γλάστρα>> του κυρίου Παντζιαρά.

Ο κύριος αυτός ενώ ήταν στην αίθουσα για την συνέντευξη τύπου, βγήκε έξω από τα κάγκελα, μου επιτέθηκε φραστικά με λέξεις πεζοδρομίου που δεν γράφονται, εσκεμμένα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των φιλάθλων και της διοίκησης της ομάδας μας, για να κρύψει την προπονητική του ανυπαρξία και να μην ασχοληθούν με την κακή εικόνα της ομάδας με τον αγώνα και εν συνεχεία το αποτέλεσμα του αγώνα, με μια Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων.

Καλύπτοντας με όλα αυτά ΤΙ; ( προπονητική ανυπαρξία;) Ο κύριος αυτός ενοχλείται γιατί του ασκώ κριτική για την κακή εικόνα της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός και τις λάθος επιλογές του σε ποδοσφαιριστές. Όσο για το 99,9% των φιλάθλων, ας κάνει ένα γκάλοπ ο κύριος αυτός να δούμε πόσο αποδεκτός σαν προπονητής είναι στους φιλάθλους της ομάδας μας. Πιστεύω ότι το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ήρθε η ώρα να πάρει τις αποφάσεις του, για να μην πάει χαμένη μια ιστορική χρονιά.

Λευκάδα 24/11/2023
φίλαθλος και πρώην πρόεδρος του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ
Καρτάνος Χρήστος».

Last modified onΣάββατο, 25 Νοέμβριος 2023 00:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep