«Καμία κρούση σε Τεννέ»

Ο ΠΟΤ Ηρακλής διαψεύδει τα σενάρια. Κάλεσμα εν όψει ΑΕΚ Β.

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής διέψευσε ότι έγινε κρούση στον Μπάμπη Τεννέ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή και ανακοίνωσε:

«Το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε κάποια επαφή με τον Μπάμπη Τεννέ, ώστε ν’ αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας. Φυσικά κι εκτιμούμε απεριόριστα τόσο τις ικανότητές του όσο και τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έγινε καμία κρούση από την πλευρά μας προς τον κύριο Τεννέ, όπως έσπευσαν να δημοσιεύσουν ουκ ολίγα αθλητικά και όχι μόνο sites.

Όποια ανακοίνωση έγινε μέχρι σήμερα για ένα θέμα ανύπαρκτο, θεωρείται από εμάς ως κακόβουλο και κακοπροαίρετο, που μόνο στόχο έχει να βλάψει την ομάδα και την ηρεμία της. Δηλώνουμε ότι, όπως ακριβώς συνέβη και με την πρόσληψη του νέου μας προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, έτσι και στο μέλλον, οποιαδήποτε θέση, είδηση, μεταγραφή ή πρόσληψη που θα αφορά την ομάδα μας, θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται επίσημα από την ΠΑΕ».

Εν όψει, τέλος, του αγώνα με την ΑΕΚ Β, η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών»:

«Επιτέλους, η ώρα που η ομάδα μας θα παίξει ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό της έφθασε! 4 αγώνες στο άδειο Καυτανζόγλειο, ήταν πολλοί. Τώρα, στο γήπεδο της Χαλάστρας, με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’, ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα έχει και πάλι τη δύναμη κοντά του. Τους οπαδούς του, που τόσο έλειψαν στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Σας καλούμε κοντά μας, δίπλα στην ομάδα που όλοι αγαπάμε, να της δώσουμε φτερά για τη νίκη. Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ, σε περιμένουμε το Σάββατο. Με τη φωνή σου και τη στήριξή σου, μπορείς να πας την ομάδα ψηλά. Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν γροθιά! Κανείς δεν περισσεύει. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».

Last modified onΠέμπτη, 23 Νοέμβριος 2023 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep