Ισοπαλία με Πανσερραϊκό

Η Κοζάνη έδωσε φιλικό με τα Λιοντάρια και έμεινε στο 0-0.

Φιλικό παιχνίδι έδωσε το Σάββατο (18/11) η Κοζάνη με τον Πανσερραϊκό στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου της Ομόνοιας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη να έχει κάποιες καλές στιγμές, ώστε να βρει δίχτυα. Ευκαιρίες έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Σοφιανό (δοκάρι) και τον Μούργο.

Επ ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Πανσερραϊκός έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Κοζάνη, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου Ομόνοιας, με το τεχνικό τιμ να δίνει κυρίως χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά επισήμων συμμετοχών στα πόδια τους. Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 0-0.

Εκτός φιλικού αγώνα έμειναν οι Χοβάν, Χάγιεκ, Ντάνκερλουι, Μπεργκστρεμ, Μορέιρα, Άλεξιτς, Χατζηστραβός, Αυλωνίτης, Στάϊκος, Γούλερι και φυσικά οι διεθνείς Πηλέας, Ουεντραόγκο, Μασαρίποφ, Στίνα.

Η ομάδα μας είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε δοκάρι με τον Σοφιανό, ευκαιρίες με τον Μούργο, ενώ και η Κοζάνη είχε κάποιες καλές στιγμές, ωστόσο ο ρυθμός του αγώνα κινήθηκε σε επίπεδα φιλικού, με τον δυνατό αέρα να κάνει πιο δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών.

Οι “κόκκινοι” με χαρά υποδέχθηκαν γνώριμα πρόσωπα, όπως τον άλλοτε τεχνικό τους Άγγελο Διγκοζη και τον μέχρι τον Σεπτέμβριο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Σπύρο Νάτσο.

Η ομάδα μας έχει ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και από την Τρίτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Γκοτζαμανίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο, Μούργος, Τομάς, Μασκανάκης, Μπαϊροβιτς, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Τσιλιγγίρης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Βιτόρ(Κ19).

ΚΟΖΑΝΗ (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης,Τρομπούκης, Τζημόπουλος, Κούφας, Ίτσιος, Δόρης, Ασλαμπάλογλου, Ψάλτης, Σιατραβάνης, Ποζατζίδης, Αποστολίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπλατσιώτης, Βοριαζίδης, Τσιμπούκας.

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2023 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep