Πρόστιμο στην Athens Kallithea

Η απόφαση για το άναμμα 8 κροτίδων και 7 καπνογόνων στο ματς με τον Ολυμπιακό Β.

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με 4.000 ευρώ πρόστιμο την Athens Kallithea για το άναμμα κροτίδων και καπνογόνων στον αγώνα της 1ης Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό Β. Αθωώθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας για τη μη δήλωση προπονητή - κατόχου UEFA Pro. Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ Athens Kallithea τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της εισαγωγής και του ανάμματος 8 κροτίδων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Athens Kallithea την χρηματική ποινή των 3 χιλιάδων ευρώ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ Athens Kallithea τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της εισαγωγής και του ανάμματος 7 καπνογόνων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Athens Kallithea την χρηματική ποινή των 2 χιλιάδων ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Athens Kallithea κατά συγχώνευση χρηματική ποινή των 4 χιλιάδων ευρώ (αγώνες με Ολυμπιακό Β, 01.10.23).

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας με ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, 01.10.23)».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Νοέμβριος 2023 16:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep