«Καμία ευθύνη για τις ρίψεις»

Η απολογία της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής για τις ρίψεις μπουκαλιών στο εκτός έδρας ματς με τον Μακεδονικό.

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε την Παρασκευή (13/10) η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι κλήθηκαν να απολογηθούν για ρίψεις οκτώ μπουκαλιών μετά το φινάλε του αγώνα με τον Μακεδονικό στην πρεμιέρα της Super League 2. Όπως, ωστόσο, τόνισε ο νομικός Χάρης Γρηγορίου που εκπροσώπησε την ΠΑΕ, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι φιλοξενούμενοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ο Γρηγορίου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Στο γήπεδο βρέθηκαν 400 οπαδοί του Μακεδονικού και 1.000 του Ηρακλή. Δεν ζητήσαμε, ούτε λάβαμε εισιτήρια σύμφωνα με το άρθρο 14 παρ.4β του Π.Κ. Πήραμε μόνο 15 προσκλήσεις στη θύρα των επισήμων. Σας προσκομίζω σχετική βεβαίωση του αντιπροέδρου και της διοργανώτριας. Η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι μετά το φινάλε από άγνωστους οπαδούς στην κερκίδα των φιλοξενούμενων πετάχτηκαν οκτώ μπουκάλια. Δεν το αρνούμαστε, αλλά δεν έχουμε καμία ευθύνη. Ζητάμε την απαλλαγή μας».

Ο νέος Π.Κ. προβλέπει τιμωρία της γηπεδούχου αν η φιλοξενούμενη δεν ζήτησε εισιτήρια και παρά ταύτα η γηπεδούχος πούλησε, «πλην αν η απρεπής συμπεριφορά έλαβε χώρα από φιλάθλους της φιλοξενούμενης που εισήλθαν στο γήπεδο με προσκλήσεις, οπότε τιμωρείται η φιλοξενούμενη ομάδα». Για τον λόγο αυτό ο Γρηγορίου σημείωσε: «Οι κ.κ. Ευγενίου, Σγουρής, Ιωακειμίδης είναι γνωστοί. Δεν υπάρχει θέμα επεισοδίων από προσκλήσεις με τη νέα προσθήκη στον κανονισμό. Είχαμε λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει εκδοτήρια και πουλούσαν εισιτήρια, άλλα για τους γηπεδούχους και άλλα για τους φιλοξενούμενους».

Last modified onΤρίτη, 17 Οκτώβριος 2023 12:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep