Τριάδα από SL2 ο Καμπανιακός

Ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές των Έππα, Τσιακούμη, Ιωαννίδη.

Ο Καμπανιακός πρόσθεσε τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και ανακοίνωσε τους Παύλο Έππα, Γιώργο Τσιακούμη και Γιάννη Ιωαννίδη. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Καμπανιακού προχώρησε σε τρεις νέες μεταγραφικές προσθήκες στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Οι Παύλος Έππας, Γιώργος Τσιακούμης και Γιάννης Ιωαννίδης είναι τα τρία νέα μέλη του ρόστερ του Καμπανιακού.

Ο Παύλος Έππας αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αγροτικό Αστέρα όπου και έγινε επαγγελματίας αγωνιζόμενος για τρία χρόνια στην ομάδα του Ευόσμου έχοντας συμμετοχές σε Football League και Κύπελλο Ελλάδος. Φόρεσε τις φανέλες της ΑΠΕΛ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, του Αιγινιακού στην Football League, της Τρίγλιας, του Αλμωπού Αριδαίας σε δύο θητείες και του Πανσερραϊκού στην Super League 2. Αναμφισβήτητα ένας ποδοσφαιριστής με γεμάτες χρονιές και πολλές παραστάσεις από τις ελληνικές επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης σε ηλικία 17 ετών όταν έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ Κυμίνων - Μαλγάρων στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ. Από κει και μετά μετακόμισε στην Γ Εθνική όπου φόρεσε τις φανέλες του Κιλκισιακού και του Αμβρυσσέα Διστόμου. Σε ηλικία 20 ετών, ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας υπέγραψε στην TOP Oss, στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Αλμωπού Αριδαίας παίζοντας στην Football League το 2020 και το επόμενο καλοκαίρι υπέγραψε στον Αστέρα Βλαχιώτη και βρήκε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Super League 2 ενώ την περσινή χρονιά αποτελούσε παίχτη του Μακεδονικού.

Τέλος, ο Γιώργος Τσιακούμης είναι κεντρικός αμυντικός και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ναυπακτιακό από όπου τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής με την Κ17 τη σεζόν 2019-20 και στη συνέχεια και με την Κ19. Τελευταίος σταθμός του 20χρονου πριν φορέσει την φανέλα του Καμπανιακού αποτέλεσε ο Αλμωπός Αριδαίας.

Η οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τους τρεις νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της και τους εύχεται υγεία και μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Last modified onΣάββατο, 07 Οκτώβριος 2023 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep