Ελληνορώσος στον άσο του Αιγάλεω

Αποκτήθηκε ο 20χρονος Γκλεμπ Νεσποσούντνιι από την κυπριακή Κράσαβα FC ΕΝΥ Ύψωνα. Το Σίτι ανακοίνωσε και Τσούπανο.

Ρώσο τερματοφύλακα με καταγωγή από τη χώρα μας απέκτησε το Αιγάλεω. Πρόκειται για τον Γκλεμπ Νεσποσούντνιι, ο οποίος πέρυσι είχε μία 30λεπτη συμμετοχή με την Κράσαβα FC ΕΝΥ Ύψωνα στη Β' Κύπρου. Η ανακοίνωση για τον 20χρονο:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο τερματοφύλακα Γκλεμπ Νεσποσουντίϊ. Ο Νεσποσουντίι είναι, γεννημένος στις 2 Ιουλίου 2003 στη Μόσχα, έχει ύψος 1.91, είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και αποτελεί μια προσθήκη στην ομάδα μας με προοπτική, καθώς πρόκειται για έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο αθλητή.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Ρωσία, έχει περάσει από την Ισπανία και τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ αγωνιζόμενος στην U19 των Καστεγιάνων, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Κράσαβα ΕΝΥ Ύψωνα (Β κατηγορία). Καλωσορίζουμε τον Γκλέμπ στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Ανακοινώθηκε ακόμα ο Νίκος Τσούπανος. Ο 25χρονος επιθετικός δεν είχε ομάδα από το καλοκαίρι του 2022, οπότε αποχώρησε από τα Τρίκαλα. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Τσούπανο. Ο Τσούπανος είναι γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου 1998, αγωνίζεται ως επιθετικός και επιστρέφει στο Αιγάλεω έπειτα από δύο χρόνια, καθώς αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας και τη σεζόν 2020-21 στη Football League.

Ο 25χρονος επιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομών του Ατρόμητου και εν συνεχεία μεταπήδησε στην ΑΕΚ αγωνιζόμενος στην Κ20. Μετά το πέρασμα του από ΑΟ Μελισσίων, Ελευθερουπολη και Ατρόμητο Χαλανδρίου, αγωνίστηκε στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή Αραδίππου (2019-20), με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α Εθνική, ενώ τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν τα Τρίκαλα. Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2023 10:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep