Παράπονα προγραμματισμού ο Αιολικός

Η ομάδα της Μυτιλήνης ζήτησε πιο έγκαιρο προγραμματισμό των προσεχών αγώνων πρωταθλήματος.

Ο Αιολικός θα υποδεχτεί τη Δευτέρα (02/10) τον Μακεδονικό, γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν εισιτήρια, ώστε να αγωνιστούν την Κυριακή (30/09). Έτσι, η ομάδα της Μυτιλήνης εξέφρασε παράπονα για τα στενά χρονικά περιθώρια που υπήρχαν από την ανακοίνωση του προγράμματος και ζήτησε να γίνεται αυτό εγκαίρως γνωστό. Η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΑΙΟΛΙΚΟΣ-Μακεδονικός στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Α’ Ομίλου στη Super League 2. Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, δεν κατέστη τελικά εφικτή η εξασφάλιση εισιτηρίων για την αποστολή των φιλοξενούμενων, ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά, όπως αρχικά είχε οριστεί (30/9, 16:00), λόγω των πολύ στενών χρονικών περιθωρίων που υπήρχαν από την ανακοίνωση του προγράμματος της 2ης Αγωνιστικής έως την ημέρα του αγώνα.

Ελπίζουμε πως το προσεχές διάστημα, θα εργαστούμε όλες οι ομάδες μαζί με τη διοργανώτρια αρχή, ώστε να ξεπεράσουμε αντίστοιχες προκλήσεις που θα υπάρχουν στη διάρκεια της χρονιάς, γνωρίζοντας έγκαιρα το αγωνιστικό πρόγραμμα και περιορίζοντας ανάλογα φαινόμενα με διεξαγωγή αγώνων σε εργάσιμες ώρες, προς όφελος συνολικά του πρωταθλήματος της Super League 2, των ομάδων και κυρίως των φιλάθλων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αιολικός παραμένει απόλυτα προσηλωμένος και συγκεντρωμένος στον αγώνα της Δευτέρας με τον Μακεδονικό (2/10, 13:30), προσδοκώντας πως οι φίλαθλοί μας θα έχουν μαζική και δυναμική παρουσία, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2023 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep