Τακτοποίησε το ban η ΑΣΑ

Σε αναμονή για την έκδοση δελτίων των νεοαποκτηθέντων η θεσσαλική ομάδα.

Το θέμα με την έκδοση δελτίων των νεοαποκτηθέντων διευθετεί η Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι Κιτρινόμαυροι, λόγω του ban της FIFA για τα τροφεία του Αλέκσα Βουκομάνοβιτς (180 χιλιάδες) δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα αποκτήματα κόντρα στην ΑΕΚ Β. Τα συμβόλαιά τους είχαν κατατεθεί, ενώ είχαν πληρωθεί και τα παράβολα, αλλά η ΕΠΟ δεν εξέδιδε δελτία εξαιτίας της οφειλής. Έτσι, στο ματς της πρεμιέρας η ΑΣΑ είχε μόλις 13 διαθέσιμους.

Τη Δευτέρα (25/09), λοιπόν, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Μπέζας μετέβη στην Αθήνα και τακτοποίησε το θέμα του ban. Όπως αναφέρεται, κατατέθηκε το προβλεπόμενο για τη ρύθμιση με τη FIFA ποσό και είναι θέμα χρόνου να εκδοθούν τα δελτία.

Παρότι δεν υπάρχει το παραμικρό έσοδο από τη Super League 2 και την ίδια στιγμή οι χρηματοδότες υπέστησαν μεγάλη οικονομική ζημιά από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες, έγινε ό,τι απαιτούνταν για να ανοίξει ο δρόμος της έκδοσης δελτίων και να «γεμίσει» το ρόστερ. Όπως σημείωναν στελέχη των Κιτρινόμαυρων, ουδέποτε υπήρξε θέμα αποβολής, αφού τα συμβόλαια είχαν κατατεθεί στη διοργανώτρια.

Last modified onΤρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2023 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep