«Βέλη» Αιγάλεω για ΕΠΟ

Σύμφωνα με το Σίτι η ΕΠΟ πήρε μονομερώς την απόφαση για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα.

Το Αιγάλεω σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, δεν ρωτήθηκε ποτέ για την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα. Αυτός θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου και το Σίτι ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο αγώνας με τον Διαγόρα Ρόδου για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ, ορίστηκε για την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου (16:00).

Μια απόφαση που έλαβε μονομερώς η ΕΠΟ. Χωρίς καν να ερωτηθούμε νωρίτερα, χωρίς φυσικά την συναίνεσή μας, αλλά κυρίως χωρίς να απαντήσει μέχρι και σήμερα η Ομοσπονδία, στο από 22/09 έγγραφο μας, για τους λόγους τους οποίους την οδήγησαν στην απόφαση αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 προς την ΕΠΟ:

ΑΙΓΑΛΕΩ, 22.09.2023
Αριθμ. Πρωτ.: 3287
Προς: Επιτροπή Κυπέλλου
Κοινοποίηση: Κος Πρόεδρο Μπαλτάκο Παναγιώτη & τα Μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο.

Πληροφορηθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 4ης Φάσης Κυπέλλου Ελλάδος Περιόδου 2023-2024 με αριθμό πρωτοκόλλου: 22309/21.09.2023. Με τεράστια έκπληξη διαπιστώσαμε ότι o αρχικά προγραμματισμένος για τις 27.09.2023 αγώνας μας με αντίπαλο την ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ Γ.Σ. έχει οριστεί για την Τετάρτη 04.10.2023 κατά παρέκκλιση του αρχικού προγραμματισμού της διοργάνωσης, όπως αυτός ανακοινώθηκε κατά την κλήρωση της 3ης, 4ης και 5ης Φάσης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε αίτημα της ομάδας του ΔΙΑΓΟΡΑ Γ.Σ. για αλλαγή της αρχικής ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα, ουδέποτε ερωτηθήκαμε εάν συναινούμε σε αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και επιπροσθέτως δεν έχουμε καμία έγγραφη (ούτε καν προφορική) ενημέρωση για τον λόγο που έγινε αυτό.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι επιθυμούμε να αγωνιστούμε κανονικά στην αρχικά ορισθείσα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και ότι δεν επιθυμούμε καμία αλλαγή του αρχικού προγραμματισμού της διοργάνωσης και ταυτοχρόνως ζητούμε να μας απαντήσετε αρμοδίως για ποιο λόγο έγινε η αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα και μάλιστα χωρίς να υπάρχει αίτημα από καμία από τις δύο ομάδες (ουδέποτε ενημερωθήκαμε επίσημα για αίτημα του Διαγόρα Ρόδου).

Σημειωτέο δε ότι είναι ο μοναδικός αγώνας αυτής της φάσης που ορίστηκε σε διαφορετική ημερομηνία από την προβλεπόμενη. Ευελπιστούμε ότι θα εισακούσετε το ως άνω αίτημα μας αφού είναι δίκαιο και θα πράξετε τα δέοντα για τον επανορισμό του αγώνα στις 27.09.2023.

Με εκτίμηση,
Τσικρικάς Κωνσταντίνος
Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931».

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2023 23:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep