«Με 5.000 ευρώ παίζει ο Αλμωπός»

Ο Ηλίας Αρκούδης επισήμανε πως η ΕΠΟ μπορεί να επιτρέψει στον Αλμωπό Αριδαίας να αγωνιστεί στη Super League 2, με ένα μικρό πρόστιμο.

Ο Αλμωπός Αριδαίας δεν έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Super League 2 από την ΕΕΑ και μπήκε στην κλήρωση με αστερίσκο, ωστόσο όπως τόνισε ο Ηλίας Αρκούδης, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί κανονικά. Με δηλώσεις του στον SportFm 94,6, το μέλος της ΕΕΑ ανέφερε πως η ΕΠΟ μπορεί να επιβάλει ένα μικρό πρόστιμο στον Αλμωπό και να του επιτρέψει να αγωνιστεί, συμβάλλοντας έτσι στη συγκάλυψη και την ατιμωρησία.

«Μπορείς να παίξεις χωρίς ασφαλιστική και εγγυητική, αν χρωστάς κάτω από 200 χιλιάρικα με 5.000 πρόστιμο. Η ΕΠΟ, αντί να είναι πιο αυστηρή απ’ όλους και μπροστά στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ουσιαστικά βοηθά στη συγκάλυψη και τη μη τιμωρία. Θα στείλουμε εμείς την υπόθεση να μην πάρει πιστοποιητικό ο Αλμωπός και η ΕΠΟ θα πει «δώσε πέντε χιλιάρικα και παίξε». Και το ελληνικό κοινοβούλιο στα παλιά τους τα παπούτσια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Λίγκα πάντως, έχει καλέσει τον Αλμωπό Αριδαίας σε απολογία την Πέμπτη, επειδή δεν έχει εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Πηγή: magnesiasports

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2023 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep