Επαγγελματίας 19χρονος γκολκίπερ

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μακεδονικό υπέγραψε ο Κώστας Βλάχος.

Έναν νεαρό γκολκίπερ από την ακαδημία του προώθησε στην πρώτη ομάδα ο Μακεδονικός. Ο 19χρονος Κώστας Βλάχος υπέγραψε το πρώτου του επαγγελματικό συμβόλαιο, μετά από δέκα χρόνια απουσίας στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός, σε συνεργασία με την διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προαγωγή του τερματοφύλακα Κώστα Βλάχου από την Ακαδημία και την Κ19, στην ομάδα ανδρών, με την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού του συμβολαίου!

Ο 19χρονος (04/05/2004) θηριώδης τερματοφύλακας κατάγεται από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης και, με την σπουδαία συνδρομή των γονέων του, συμμετείχε ανελλιπώς στις προπονήσεις εδώ και 10 χρόνια, εκτελώντας καθημερινά το μεγάλο δρομολόγιο από την κατοικία του μέχρι το αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού!

Πέρυσι, ως τερματοφύλακας της Κ19 και μεταξύ άλλων συμπαικτών του, υπέγραψε ως ερασιτέχνης στην ΠΑΕ Μακεδονικός, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης (12/09), υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς του!

Στον δρόμο που χάραξαν κι άλλα παιδιά, το όνομα του Βλάχου μπαίνει στη λίστα όλων εκείνων που δίνουν στα παιδιά της Ακαδημίας μας το κορυφαίο παράδειγμα: η πολλή δουλειά, πίστη και επιμονή, ανταμείβονται!

Ο 19χρονος τερματοφύλακας συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας ανδρών από την αρχή, ενώ και κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν συμμετείχε σε προπονήσεις.

Ως αριθμό φανέλας, επέλεξε το 16.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Κώστα για την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου και του εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep