Μπιανκόνι και Μελετίδης στα «πράσινα»

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε ο Μακεδονικός με Μιγκέλ Μπιανκόνι και Τάσο Μελετίδη.

Τη φανέλα του Μακεδονικού θα φορά τη νέα σεζόν ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο στη Βολιβία. Στη χώρα μας ο 31χρονος φορ έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λαμία, Λεβαδειακό και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Παράλληλα, παίκτης του Μακεδονικού είναι και ο Τάσος Μελετίδης, με τον 24χρονο κεντρικό μέσο να προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καραϊσκάκης Άρτας και Ονήσιλο Σωτήρας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιγκέλ Μπιανκόνι!

Ο 31 ετών (14/05/1992) Βραζιλιάνος επιθετικός με ιταλικό διαβατήριο επιστρέφει στην χώρα όπου μεγαλούργησε με τη φανέλα του Πλατανιά (42 συμμετοχές – 22 γκολ στην Β κατηγορία), του ΠΑΣ Λαμία (17 συμμετοχές – 5 γκολ στην Super League), του Λεβαδειακού (19 συμμετοχές – 6 γκολ στην Super League) και της Αναγέννησης Καρδίτσας (28 συμμετοχές – 8 γκολ στην Super League 2), από το 2018 έως το 2022!

Ο «Μιχάλης» προέρχεται από μια σεζόν ως βασικός στην βολιβιανή Βίλστερμαν (Α κατηγορία), με την οποία κατέγραψε 29 συμμετοχές με 5 γκολ και 1 ασίστ! Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Τσούνγκζου Χούμελ (Β Κορέας), στις βραζιλιάνικες Παλμέιρερας και Πόντε Πρέτα, την ιαπωνική Κατακαμάρε Σαμούκι (Α Ιαπωνίας), καθώς και την ρουμανική Τιμισοάρα, πριν έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ένας φύσει εκτελεστής, ο Μπιανκόνι αποτελεί έναν πεισματάρη, δυνατό και συνεπή σκόρερ, με σπουδαία τεχνική κατάρτιση για τα 191 εκατοστά στα οποία απλώνεται σήμερα το κορμί του, το οποίο γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην πόλη του Σάο Πάολο!

Στον Μακεδονικό επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 11. Θα συναντήσει στην Ευκαρπία τον επίσης νεοαποκτηθέντα Κώστα Τσαμούρη, με τον οποίο οδήγησαν τον Πλατανιά ένα λεπτό από την άνοδο στην Super League!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Μιγκέλ στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

-Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Μελετίδη!

Ο 24χρονος (20/01/1999) κεντρικός μέσος είναι πρωταθλητής με τις ομάδες Κ17 και Κ19 του ΠΑΟΚ, στον οποίο και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετά τα πρώτα βήματα στην Ακαδημία του Άρη. Έχει αγωνιστεί στο UEFA Youth League με τα ασπρόμαυρα, όπως και στην ομάδα Β του Δικεφάλου, στην Super League 2, της οποίας αποτελούσε μέχρι τώρα βασικό στέλεχος. Έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και στον Ονήσιλο Σωτήρας στην Κύπρο.

Με την έλευση του στον Μακεδονικό, ο Μελετίδης προσδίδει επιπλέον αμυντική ισορροπία και ενέργεια, σε συνδυασμό με ικανότητα στην ορθολογική προώθηση του παιχνιδιού.

Ως αριθμό φανέλας, ο Θεσσαλονικιός μέσος επέλεξε το 8.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Τάσο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep