Τα διαρκείας του Μακεδονικού

Στην κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του Μακεδονικού.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Μακεδονικού για τη σεζόν 2023-24 σε Super League 2 και Κύπελλο βρίσκονται στη διάθεση των φίλων της ομάδας.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν τα 250 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, προς πώληση στο κοινό της ομάδας.

α. Παροχές

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023/24 θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας του Μακεδονικού για την Super League 2, καθώς και στους εντός έδρας αγώνες των «πρασίνων» για το Κύπελλο Ελλάδας.

β. Παιδιά & ΑμεΑ*

Η είσοδος οποιουδήποτε παιδιού (ηλικίας<16 ετών) καθώς και όλων των αθλητών του Μακεδονικού στο στάδιο του Μακεδονικού για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/24 είναι δωρεάν.

*Για την δωρεάν πρόσβαση ΑμεΑ απαραίτητη είναι η επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης αναπηρίας >67%. Η ΠΑΕ Μακεδονικός διευκρινίζει ότι δεν θα αποθηκεύει τα ιατρικά δεδομένα σε κάθε περίπτωση.

γ. Κατηγορίες και Κόστος Εισιτηρίων Διαρκείας 

Γράφημα 1 – Κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023/24 χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες (θέσης και κόστους), σύμφωνα με τα παρακάτω:

Κατηγορία 1 – MAKFamily: 20€
Η ΠΑΕ Μακεδονικός ιδρύει οικογενειακή κερκίδα και εκδίδει κάρτα μέλους «MAKFamily» για τους γονείς των αθλητών/τριών των Ακαδημιών όλου του συλλόγου.

Με την έκδοση κάρτας μέλους «MAKFamily» και οι δύο γονείς έχουν πρόσβαση στους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ που θα διεξάγονται στο στάδιο και στο κλειστό γήπεδο του Μακεδονικού κατά την διάρκεια της σεζόν 2023/24.

Η οικογενειακή κερκίδα θα παρακολουθεί τους αγώνες και θα εμψυχώνει την ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών από την κεντρική κερκίδα, ακριβώς πριν το υποστεγαζόμενο κομμάτι της.

Αναλυτικές πληροφορίες για την κάρτα μέλους «MAKFamily», την διαδικασία έκδοσης και τα προνόμια, θα βρείτε ΕΔΩ.

Κατηγορία 2 – GREEN: 80€
Τα εισιτήρια διαρκείας της «Κατηγορίας 2 – GREEN» αφορούν όλες τις διαθέσιμες θέσεις* του σταδίου του Μακεδονικού, ανεξαρτήτως κερκίδας, πλην της υποστεγαζόμενης κερκίδας.

*Η κεντρική κερκίδα απέναντι από την υποστεγαζόμενη (Θύρα 1), θα αξιοποιείται σε κάθε αναμέτρηση για τη φιλοξενία των φιλάθλων της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας. Επίσης, η ανατολική γωνία στο νότιο «πέταλο» (που γειτονεύει με την Θύρα 1) θα παραμείνει κλειστή. Έτσι, ως «υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις» για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας «Κατηγορίας 4 – GREEN» λογίζονται οι θέσεις στον υπόλοιπο χώρο του νοτίου «πετάλου», στην κεντρική κερκίδα (δεξιά και αριστερά των υποστεγαζόμενων διαζωμάτων) και σε ολόκληρο το βόρειο «πέταλο».

Κατηγορία 3 – GOLD: 130€
Τα εισιτήρια διαρκείας της «Κατηγορίας 3 – GOLD» αφορούν όλες τις θέσεις της υποστεγαζόμενης κερκίδας του σταδίου του Μακεδονικού, πλην των τριών πρώτων (χαμηλότερων) σειρών δερμάτινων θέσεων (βλ. Γράφημα 2)

Κατηγορία 4 – VIP: 250€
Τα εισιτήρια διαρκείας της «Κατηγορίας 4 – VIP» αφορούν τις δερμάτινες θέσεις στις τρεις χαμηλότερες σειρές του κεντρικού διαζώματος της υποστεγαζόμενης κερκίδας του σταδίου του Μακεδονικού (εξαιρούνται όσες θέσεις προβλέπονται για μέλη της Διοίκησης του Μακεδονικού και του εκάστοτε αντιπάλου, χορηγούς – συνεργάτες και παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου). Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας «Κατηγορίας 4 – VIP» θα έχουν εξασφαλισμένη θέση parking. (βλ. Γράφημα 2)

Γράφημα 2- Εισιτήρια Διαρκείας GOLD & VIP

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η είσοδος όλων των φιλάθλων του Μακεδονικού θα πραγματοποιείται από την θύρα στο βόρειο «πέταλο», δίπλα από τον χώρο parking.

δ. Δικαιολογητικά και Τρόπος Έκδοσης 

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2023/24 οποιασδήποτε κατηγορίας, κάθε ενδιαφερόμενος/η οφείλει να προσκομίζει Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο καθώς και τον ΑΜΚΑ του/της.

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023/24 «Κατηγορίας 4 – VIP» και «Κατηγορίας 3 – GOLD» θα εκδίδονται ονομαστικά.

Η έκδοση, πληρωμή και παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2023/24 θα λαμβάνει χώρα στη Γραμματεία του συλλόγου, στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού (Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης, Κόμβος Ευκαρπίας – Πολίχνης).

Εναλλακτικά, για φιλάθλους που αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ή διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης ή και εκτός Ελλάδος αλλά επιθυμούν να σταθούν στο πλευρό του Μακεδονικού, προβλέπεται η εξής διαδικασία:

δ.1: Πληρωμή του αντιτίμου για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας μέσω τραπέζης (λογαριασμός ΠΑΕ Μακεδονικός στην Τράπεζα Πειραιώς: GR65 0172 2230 0052 2310 7306 827)
δ.2: Αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., που θα περιλαμβάνει ως συνημμένα το αποδεικτικό τραπεζικής πληρωμής, φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου, φωτοαντίγραφο εγγράφου στο οποίο αναγράφεται ο ΑΜΚΑ, καθώς και δήλωση (σε σώμα κειμένου) της οδού στην οποία επιθυμείτε να σας αποσταλεί μετά την έκδοση το εισιτήριο διαρκείας.

ε. Τιμολογιακή Πολιτική Απλών Εισιτηρίων

Κατά την διάρκεια της σεζόν, σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του Μακεδονικού θα ισχύει η εξής τιμολογιακή πολιτική:

10€ | Γενική Είσοδος

Εκπτωτική Πολιτική:

8€ (-20%) | Γονείς αθλητών/τριών των Ακαδημιών του Μακεδονικού
5€ (-50%) | Γυναίκες & Άνεργοι/ες (με την επίδειξη Δελτίου Ανεργίας)
ΔΩΡΕΑΝ | Παιδιά<16 ετών και ΑμεΑ (με την επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης αναπηρίας>67% / Σημ.: Η ΠΑΕ Μακεδονικός δεν αποθηκεύει τα ιατρικά δεδομένα σε κάθε περίπτωση)

 *Οι εκπτώσεις δεν συμψηφίζονται

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep