Μανίκας στο Αιγάλεω

Ο Αντώνης Μανίκας αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο Αιγάλεω.

Μετά από 4 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Αντώνης Μανίκας μετακομίζει στο Αιγάλεω, αναλαμβάνοντας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Ως ποδοσφαιριστής έχει διαγράψει μια σημαντική καριέρα, στη συνέχεια δούλεψε ως προπονητής ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μανίκα, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδας μας.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και άριστες γνώσεις στο οργανωτικό και αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Μανίκας αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην αναδιοργάνωση και λειτουργία της ΠΑΕ την φετινή χρονιά.

Ο Μανίκας είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1959 και ως τερματοφύλακας πραγματοποίησε τεράστια καριέρα στην Α Εθνική αγωνιζόμενος σε Πανιώνιο, Λεβαδειακό, Εθνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα, κατέκτησε δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδας με τους «κυανέρυθρους» (1979, 1989), ενώ τη σεζόν 87-88 χρήστηκε διεθνής με την Εθνική ανδρών.

Ως προπονητής εργάστηκε μεταξύ άλλων σε Καλλιθέα, Ατρόμητο, Εθνικό Αστέρα, Εθνικό και Πανιώνιο, ενώ ως τεχνικός διευθυντής ήταν επί σειρά ετών στον Πανιώνιο και τα τελευταία 4 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Καλωσορίζουμε τον Αντώνη στην μεγάλη «οικογένεια» του City και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep