Στην Κοζάνη ο Ποζατζίδης

Η Κοζάνη προχώρησε στην απόκτηση του Χάρη Ποζατζίδη.

Μια σημαντική κίνηση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της έκανε η Κοζάνη, καθώς απέκτησε τον Χάρη Ποζατζίδη. Ο 24χρονος στράικερ έχει πλούσια εμπειρία από τη Super League 2, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Μολδαβία με την Σφιντούλ Γκεόργκι Σουρουτσένι.

Στις πρώτες του δηλώσεις o Ποζατζίδης, ανέφερε:«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της Κοζάνης. Νιώθω πολύ χαρούμενος και έτοιμος να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν για την ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για τους φιλάθλους μας πιστεύω ότι για να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί πρέπει να είναι παρόντες κάθε Κυριακή για να ωθούν την ομάδα σε νίκες και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Ποζατζίδη, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:
Ο ταλαντούχος στραϊκερ γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1999 (24) στην Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή ως σέντερ φορ και με ύψος 1.93΄ “ψηλώνει” ακόμη περισσότερο την ομάδα μας μέσα στις αντίπαλες περιοχές.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΝΕ, ενώ το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε στην ομάδα του Πλατανιά την αγωνιστική περίοδο 2017-18, την σεζόν 2020-21 μεταγράφηκε στην ΑΕ Ερμιονίδας. Από εκεί στα Τρίκαλα, την Τρίγλια, την Καλλιθέα, τον Ηρόδοτο (εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική Κατηγορία της Μολδαβίας με την φανέλα της Σφιντούλ Γκεόργκι Σουρουτσένι.

Όμως για την καριέρα του έως τώρα «μιλούν» τα νούμερα, 76 συμμετοχές, 20 γκολ, 4 ασιστ, 4.616 λεπτά συμμετοχής σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο.

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Ποζατζίδη στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep