Εμπειρία με Τσαμούρη

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Τσαμούρη.

Ποιότητα και εμπειρία πρόσθεσε στην άμυνά του ο Μακεδονικός, καθώς απέκτησε τον Κώστα Τσαμούρη. Ο 29χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες της Ελλάδας, αλλά έχει παίξει και στη δεύτερη ομάδα της Καϊζερσλάουτερν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Τσαμούρη!

Ο 29χρονος (14/11/1994) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έρχεται στους «πράσινους» για να προσδώσει επιπλέον δυναμισμό, μαχητικότητα, ταχύτητα και τακτική συνέπεια. Μάλιστα, μπορεί να υπηρετήσει και τον ρόλο του αριστερού μπακ.

Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Skoda Ξάνθη, πριν μετακινηθεί για δύο σεζόν στον ΠΑΣ Λαμία και την Football League. Την σεζόν 2016/17 ήταν βασικός αμυντικός της δεύτερης ομάδας της Καϊζερσλάουτερν, πριν επαναπατριστεί για λογαριασμό των Πανσερραϊκού και Πλατανιά που τον εμπιστεύτηκαν επίσης για ρόλο βασικού. Με την ομάδα των Χανίων διεκδίκησε μάλιστα την άνοδο στην Super League 1, φτάνοντας ένα λεπτό μακριά από το όνειρο στα συγκλονιστικά διπλά ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Τσαμούρης παρέμεινε στην Super League 2 για άλλη μια σεζόν με πρωταγωνιστικό ρόλο στον Πλατανιά, καθώς και τα επόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, των Χανίων και, εσχάτως, του Απόλλωνα Σμύρνης.

Λίγο πριν κλείσει τα 29 του, γνωρίζει την κατηγορία όσο λίγοι και αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για κάθε αμυντική γραμμή, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε συλλόγους με πίεση και υψηλές βλέψεις.

Ο Τσαμούρης επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 14.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep