Φιλικό ξεμούδιασμα η Κοζάνη

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η Κοζάνη με τον Μακεδονικό Κοζάνης.

Χωρίς να κρατηθεί σκορ, η Κοζάνη έπαιξε φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό Κοζάνης στο γήπεδο της ΕΠΣ, που λειτούργησε ως ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη.

Η Κοζάνη δεν είχε την δυνατότητα έως τώρα να δώσει φιλικά προετοιμασίας, με τον Διγκόζη να δίνει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχεις έως τώρα στο ρόστερ, όπως και σε παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ, παρατάσσοντας διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Μακεδονικό Κοζάνης για τη φιλοξενία: «Η ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη ευχαριστεί την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης την Διοίκηση και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κατσίκα, το προπονητικό τημ και ιδιάιτερα τον προπονητή κ. Μάκη Μαλούτα, αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα και την προθυμία που έδειξαν να συμμετάσχουν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης, παρόλο που ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις του Μακεδονικού το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Οι δύο ομάδες έχουν παραδοσιακά άριστες σχέσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης την νέα αγωνιστική περίοδο».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep