«Όχι» της ΕΕΑ σε Διαγόρα Ρόδου

«Τυπικό το θέμα» λένε στην ΠΑΕ. Επαρκείς εξηγήσεις από την ΑΕΛ για τις δηλώσεις Τσιριγώτη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με απόφαση που έλαβε την Πέμπτη (31/08) δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΠΑΕ Διαγόρας.. Όπως ανακοίνωσε, η ομάδα της Ρόδου δεν προσκόμισε εγγυητική, με αποτέλεσμα να μην της χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος έχει πλέον αλλάξει και απουσία εγγυητικής ισοδυναμεί με απαγόρευση συμμετοχής. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι το θέμα είναι τυπικό και θα προσκομιστεί εντός των προσεχών ημερών, οπότε δεν υπάρχει ανησυχία.

Η ΠΑΕ Διαγόρας εξέδωσε λίγο αργότερα και σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League 2 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θέλει να τονίσει ότι το θέμα είναι διαδικαστικό, το οποίο η διοίκηση θα διευθετήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ΠΑΕ έχει εγγυητική επιστολή στην Παγκρήτια Τράπεζα, η οποία λήγει στις 31/12/2023. Το θέμα είναι τυπικό και τις επόμενες μέρες θα γίνει η ανανέωση καθώς η καθυστέρηση δεν είναι πρόβλημα της ΠΑΕ αλλά της Τράπεζας».

Αντίθετα, η ΕΕΑ έκρινε επαρκείς τις εξηγήσεις που της δόθηκαν από την ΑΕΛ για τις δηλώσεις του Θοδωρή Τσιριγώτη (είχε αναφέρει ότι του οφείλονται χρήματα). Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2: ΠΑΕ «Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905», λόγω μη προσκόμισης εγγυητικής επιστολής

Κλήση στην ΠΑΕ ΑΕΛ για παροχή διευκρινίσεων σχετικά με τις δηλώσεις του αθλητή Θεόδωρου Τσιριγώτη. - ΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ».

Last modified onΠέμπτη, 31 Αύγουστος 2023 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep