Συνέχεια με Πριόνα, Χατζηδίμπα

Στο Αιγάλεω δύο ακόμα ποδοσφαιριστές με παρελθόν στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Το Σίτι έδωσε συνέχεια στις μεταγραφές και τη Δευτέρα (28/08) επισημοποίησε τη συνεργασία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που έχουν θητεύσει στο παρελθόν στον Καραϊσκάκη Άρτας. Ο λόγος για τον 24χρονο αμυντικό, Γιάννη Πριόνα και τον 24χρονο αμυντικό χαφ, Κώστα Χατζηδίμπα. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Πριόνα. Ο Γιάννης Πριόνας είναι 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός και με την εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα της ομάδας μας. Ο νεαρός μπακ είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου του 1998, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Τυληκράτη και Ολυμπιακό Βόλου. Το 2019 -20 φόρεσε την φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου έχοντας 7 συμμετοχές στη Football League, ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον ΟΦ Ιεράπετρας με τον οποίο κατέγραψε 16 παιχνίδια στη Super League 2.

Το 2021-22 ξεκίνησε την σεζόν στην Κηφισιά με την οποία μέτρησε 8 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ τον Δεκέμβριο αποκτήθηκε από την ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 19 παιχνίδια και 1 γκολ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος στην Γ Εθνική. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χατζηδίμπα. Ο Χατζηδίμπας αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές Εθνικές μας ομάδες και διακρίνεται, τόσο για το δυναμικό και αποτελεσματικό του παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας γεννημένος στις 12 Μαΐου 1999, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2017 αγωνίστηκε στο UEFA Youth Cup. Τη σεζόν 2017-2018 μετακόμισε στην Κρήτη και το Ηράκλειο αγωνιζόμενος στον Εργοτέλη, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε την φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου.

Την διετία 2019-2021 ήταν παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 19 συμμετοχές στη Super League 2. Τον Σεπτέμβριο του 2021 τον απέκτησε η Καλλιθέα με την οποία μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο είχε 24 συμμετοχές στη Super League 2, ενώ τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε στην Προοδευτική όπου είχε 7 συμμετοχές. Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2023 09:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep