Ζιούλης, Μπρέμπος στο Αιγάλεω

Η ομάδα των δυτικών προαστίων συνέχισε την ενίσχυσή της με δύο ακόμα μεταγραφές.

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε την Κυριακή (27/08) τον πρώην αμυντικό της Ηλιούπολης, Άγγελο Ζιούλη και τον πρώην επιθετικό της Θύελλας Ραφήνας, Αργύρη Μπρέμπο. Αναλαυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ζιούλη. Ο Άγγελος Ζιούλης είναι γεννημένος στις 1 Φεβρουαρίου 1995 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ηλιούπολη. O 28χρονος έμπειρος αμυντικός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό αγωνιζόμενος σε ομάδες της Super League και Super League 2 και έρχεται στο Αιγάλεω με στόχο την ενίσχυση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας.

Ο Ζιούλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ μετέπειτα συνέχισε στις ακαδημίες του Πανθρακικού και Παναθηναϊκού. Την διετία 2015-17 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τις ΑΕ Λεμεσού (U21) και ΘΟΙ Λακατάμιας, τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2, ενώ την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στη Λαμία και την Super League. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε συνολικά 5 σεζόν στα Χανιά «γράφοντας» 91 συμμετοχές, την διετία 2021-2023 ήταν μεταξύ των αρχηγών της ομάδας, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν η Ηλιούπολη στην οποία είχε 11 συμμετοχές. Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπρέμπο. Ο Αργύρης Μπρέμπος μετά από απουσία ενός έτους επιστρέφει στο Αιγάλεω και θα φορά εκ νέου τα «κυανόλευκα» ενισχύοντας με την παρουσία του την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας. Ο γεννημένος στις 24 Αυγούστου του 1996 Αργύρης, αγωνίζεται ως επιθετικός και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σε Προοδευτική (Super League 2) και Θύελλα Ραφήνας (Γ Εθνική).

Ο 26χρονος σέντερ φορ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανιωνίου (Κ20), σε Πανελευσινιακό, Ασπρόπυργο και Αχαρναϊκό. Το 2019 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας αγωνιζόμενος στη Super League 2, ενώ την επόμενη σεζόν ήταν παίκτης της ΑΕ Καραϊσκάκης στην ίδια κατηγορία. Καλωσορίζουμε τον Αργύρη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2023 15:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep