Έφτασε τις 10 μεταγραφές το Σίτι

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε Τασιούλη, Πολίτη, Δούμα και Μαραθωνίτη.

Νέες μεταγραφές ανακοίνωσε το Αιγάλεω την Κυριακή (27/08). Μετά τις έξι προσθήκες και τη μία ανανέωση, γνωστοποιήθηκε η απόκτηση των Άγγελου Τασιούλη (ΠΑΟ Ρουφ), Βασίλη Πολίτη (Επισκοπή), Αλέξανδρου Δούμα (δανεικός στον ΠΑΟ Ρουφ από τον Απόλλωνα) και Χρήστου Μαραθωνίτη (ΟΦΙ). Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Τασιούλη. Ο Άγγελος Τασιούλης που αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός έχει φορέσει κατά το παρελθόν την φανέλα του City, καθώς ήταν μέλος της ομάδας μας στην Football League την σεζόν 2020-21. Ο 25χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 του Παναιτωλικού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κηφισιά, Δόξα Βύρωνα, Προοδευτική και Αχαρναϊκό.

Το 2019-20 φόρεσε την φανέλα του Ιαλυσού Ρόδου αγωνιζόμενος στη Football League, την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Αιγάλεω έχοντας 3 συμμετοχές, ενώ το 2021-22 φόρεσε την φανέλα της Επισκοπής με την οποία συμμετείχε στη Super League 2. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ με τον συμμετείχε στη Super League 2, έχοντας 20 αγώνες και 1 γκολ. Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πολίτη. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, με τον δυναμισμό και την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει αποτελεί μια ακόμη αξιόπιστη λύση στην φετινή άμυνα της ομάδας μας. Ο Βασίλης Πολίτης είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 2021, αγωνίζεται ως αμυντικός μπακ, έχει ύψος 1.80 και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Επισκοπή. Ο Πολίτης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και εν συνεχεία στις ακαδημίες του Ατρόμητου αγωνιζόμενος στην Κ19.

Την διετία 2020-2022 αγωνίστηκε με την Ηλιούπολη στην Γ Εθνική με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 αποκτήθηκε από την Επισκοπή. Με τους Κρητικούς συμμετείχε στη Super League 2 έχοντας 26 παιχνίδια και 1 γκολ. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Δούμα. Ο Αλέξανδρος Δούμας είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 2003, έχει ύψος 1.87, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από Super League και Super League 2 και είναι πολλά υποσχόμενος για το μέλλον. Τελευταία ομάδα της καριέρα του ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ στον οποίο αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Απόλλωνα Σμύρνης και είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Ο 20χρονος αμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού με τον οποίο συμμετείχε στον τελικό του Final Four πρωταθλήματος Κ17 το 2020. Τον Ιανουάριο του 2021 συνέχισε την καριέρα του στον Απόλλων Σμύρνης, όπου συμμετείχε αρχικά στην Κ19 και λίγο αργότερα αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στη Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στις 5 Ιανουαρίου 2022. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μαραθωνίτη. Ο Χρήστος Μαραθωνίτης είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου του 1998 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως επιθετικός και την τελευταία σεζόν την ξεκίνησε στην Παναχαϊκή και την ολοκλήρωσε στην Κρήτη με τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο 24χρονος σέντερ φορ πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανιώνιο, ωστόσο την διετία 2015-17 μετακόμισε στο εξωτερικό συμμετέχοντας στις ακαδημίες της Μπρέντα, Εξέλσιορ και Ντόρντρεχτ. Τον Αύγουστο του 2017 τον απέκτησε η Καλλιθέα, ενώ ένα χρόνο μετά αγωνίστηκε στην Κύπρο αρχικά για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας και μετέπειτα στον Ονίσηλο Σωτήρα.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα την σεζόν τον βρήκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τη Super League 2 όπου είχε 15 συμμετοχές και 3 τέρματα, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β όπου σε 27 αγώνες είχε 1 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στην Παναχαϊκή και τον Ιανουάριο μεταπήδησε στον ΟΦ Ιεράπετρας όπου αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια. Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα».

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2023 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep