Συνέντευξη Τύπου για... Κούγια

Η ΑΕΛ δίνει την Παρασκευή (25/08) συνέντευξη Τύπου. «Κινδυνεύει με -5β. από την ΕΕΑ», υποστηρίζει ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Σε «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες Αλέξης Κούγιας και ΑΕΛ. Ο πρώην ιδιοκτήτης, μάλιστα, στην τελευταία του δήλωση υποστήριξε ότι η ΕΕΑ έχει καλέσει σε απολογία τους Βυσσινί για σοβαρότατες παραβάσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών. Οι Βυσσινί, φυσικά, θα απαντήσουν μέσω συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (25/08, 12.00).

Αρχικά ο Κούγιας δήλωσε ότι θα διεκδικήσει 500 χιλιάδες για την αποδέσμευση του Νίκου Γκοτζαμανίδη, αφού υποστήριξε ότι υπήρχε όρος να μην αποδεσμευτεί κανείς από τους Έλληνες για τους οποίους ο ίδιος είναι συνδικαιούχος κατά 50%. Αναλυτικά:

«Όταν, λόγω του γνωστού και πολύ σοβαρού πλέον προβλήματος υγείας μου, πούλησα την ΠΑΕ ΑΕΛ στους αδερφούς Νταβέλη με 44 δόσεις, για να τους διευκολύνω, τους δέσμευσα ηθικά να μην αφήσουν ελεύθερο ούτε έναν από τους 30 Έλληνες ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 20 Λαρισαίους, που είχα μαζί στην ομάδα, και τους δέσμευσα νομικά με συμβολαιογραφική πράξη να μην πωλήσουν είτε αμέσως είτε εμμέσως, όπως έγινε με τον Γκοτζαμανίδη, ο οποίος πωλήθηκε αντί πινακίου φακής, δώδεκα νεαρούς παίχτες ηλικίας από 16 έως 25 ετών, για τους οποίους με το συμβόλαιο είμαι συνδικαιούχος με την ΠΑΕ ΑΕΛ κατά 50% και σύμφωνα με το συμβόλαιο έπρεπε εγώ να συμμετέχω σε όλες τις διαδικασίες μεταγραφής, εάν ποτέ μεταγραφούν.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι αδερφοί Νταβέλη έχουν κάνει το αντίθετο και αφού με συμβουλές των Βενέτη και Ταυλαρίδη, όπως οι ίδιοι μου είπαν για να δικαιολογηθούν, έδιωξαν από την ομάδα περίπου 10 Λαρισαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές και έφεραν κάποιους ασήμαντους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές στην θέση τους, στο τέλος με συμβουλή Κυπαρίσση, όπως μου είπαν, αποδέσμευσαν έναν από τους καλύτερους νεαρούς Έλληνες και ίσως τον καλύτερο για την ηλικία του στην Ελλάδα στόπερ – σέντερ μπακ, τον Νικόλαο Γκοτζαμανίδη, φέρνοντας στη θέση του έναν τελειωμένο ποδοσφαιρικά 33χρονο από την Ιεράπετρα.

Χθες τόσο οι ίδιοι όσο και αυτά τα αρχιλαμόγια της Λάρισας με επικεφαλής – αυτός δεν περιλαμβάνεται στα λαμόγια – τον ανεκδιήγητο Δήμαρχο Λάρισας Καλογιάννη που έκαναν τα πάντα, για να φύγω από την ΠΑΕ ΑΕΛ που στα 7 χρόνια παρουσίας μου τα 6 ήταν στην Super League 1, βλέποντας τον Γκοτζαμανίδη να παίζει μόνος του τον Ολυμπιακό επί 90 λεπτά, θα πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Για την αποδέσμευση του Γκοτζαμανίδη χωρίς να ενημερωθώ, θα διεκδικήσω 500.000 ευρώ, όπως ήδη ρητά το έχω δηλώσει στον συνάδερφό μου νομικό σύμβουλο των αδερφών Νταβέλη, αφού η αξία του κατά την προσωπική μου άποψη λόγω και της μικρής του ηλικίας ξεπερνάει τα 2.000.000 ευρώ και είμαι σίγουρος ότι θα είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας».

«Διασπείρει αβάσιμες κατηγορίες»

Η απάντηση της θεσσαλικής ομάδας:

«Με έκπληξη αναγνώσαμε τη δήλωση του κ. Κούγια, ο οποίος θα πρέπει επιτέλους να αποδεχθεί ότι δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΛ και ως εκ τούτο στερείται κάθε δικαιώματος ανάμιξης στις υποθέσεις της ομάδας.

Η προσωπική του πικρία για γεγονότα και πρόσωπα της Λάρισας που δεν τον αποδέχθηκαν ως Πρόεδρο της ομάδας, είναι κάτι που δεν μας αφορά και θα πρέπει να προβληματίσει αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο. Αναφορικά με τις ακατάληπτες αναφορές του για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Γκοτζαμανίδη Νίκο, δηλώνουμε δημόσια και για πολλοστή φορά ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής επέμεινε και ζητούσε την άμεση λύση του συμβολαίου του, με πρόφαση ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Όταν του αντιτείναμε ότι δεν συμφωνούμε στην πρόωρη λύση του συμβολαίου του, μας δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν προτίθεται στο εξής να αποδώσει αγωνιστικά στην ομάδα μας, όπως θα όφειλε βάσει των υποχρεώσεών του.

Τελικά του ανακοινώσαμε ότι η ΠΑΕ-ΑΕΛ δεν επιθυμεί να παραμείνει κανείς παίκτης με το ζόρι και έτσι από κοινού λύθηκε κοινή συναινέσει για αμφοτέρους το συμβόλαιό του. Ενόψει όλων των ανωτέρω, εάν ο κ.Κούγιας θεωρεί ότι από την έντιμη και υπεύθυνη στάση της ομάδας θίγονται ατομικά του συμφέροντα, γνωρίζει ως έγκριτος νομικός την ενδεικνυόμενη οδό που οφείλει να ακολουθήσει, αντί να εξαπολύει αδικαιολόγητες επιθέσεις και να διασπείρει αβάσιμες κατηγορίες».

«Θα δημοσιοποιήσω τι υπογράψατε»

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση του Κούγια μέσω της οποίας ανέφερε ότι ο Γκοτζαμανίδης αποδεσμεύτηκε λόγω οφειλών 33.000 ευρώ. Αναλυτικά:

«Όταν ο νομικός σας σύμβουλος σάς διαβάσει τι έχετε υπογράψει για το καθεστώς των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών, το όποιο σύμφωνα με συμβολαιογραφική πράξη με καθιστά συνδικαιούχο με την ΠΑΕ ΑΕΛ του 50% της ποδοσφαιρικής αξίας τους, τότε εσείς και αυτός που σας γράφει τις ανακοινώσεις να τις δημοσιοποιείτε, για να μην εκτίθεστε.

Και βέβαια δεν έχω κανέναν θεσμικό ρόλο, όμως έχω νομικά δικαιώματα και αυτά αφορούσαν και τον Νίκο Γκοτζαμανίδη, τον όποιο αφήσατε ελεύθερο, γιατί δεν είχατε να του δώσετε τα δεδουλευμένα του, τα οποία ήταν 33.000 ευρώ, όπως ο ίδιος μου έχει κάνει γνωστό, από τότε που ο Κυπαρρίσης μαζί με τον Χριστακόπουλο τον κάλεσαν να παραιτηθεί των απαιτήσεων του και να μην κάνει προσφυγή και σε αντάλλαγμα, εάν είναι δυνατόν, για 33.00 ευρώ να μείνει ελεύθερος.

Αυτά για σήμερα και ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία δικαστική διένεξή μας, αφού θα απαιτήσω την αποζημίωση για το 50% της αξίας του Γκοτζαμανίδη, όπως προβλέπει η συμβολαιογραφική πράξη, την οποία έχετε υπογράψει, αν και πίστευα ότι ποτέ δεν θα φτάναμε στα Δικαστήρια μετά τις υποχωρήσεις που έχω κάνει μέχρι σήμερα για προηγούμενες οικονομικές απαιτήσεις μου και τη μεταφορά είσπραξης τους σε μεταγενέστερο χρόνο, για να διευκολύνω τη λειτουργία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εύχομαι στην κριτική, την οποία έχω κάνει μέχρι σήμερα, να έχω κάνει λάθος και παρά τις εσφαλμένες, κατά την κρίση μου, επιλογές σας να κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, στην ιστορία της οποίας είμαι ένα εκ των κορυφαίων προσώπων, και μάλιστα με θετικό πρόσημο, αφού την παρέλαβα τον Ιούλιο του 2015 διαλυμένη, χωρίς ούτε έναν ποδοσφαιριστή, ενώ τα χρόνια που ήμουν ιδιοκτήτης των μετοχών της κατέκτησε άμεσα το πρωτάθλημα της Super league 2 με 11 βαθμούς διαφορά και με αντιπάλους τον Oλυμπιακό Βόλου του Μπέου, την Κέρκυρα του Λιμπάντζη, τον Απόλλωνα του Μονεμβασιώτη και τα τότε παντοδύναμα Τρίκαλα του Γιαλιά, ενώ τα επόμενα 5 χρόνια ήταν ιδιαιτέρα αξιολογήσιμο μέγεθος της Super league 1 με ιστορικές νίκες επί των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Άρη) και για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τη συμμετοχή σε έναν ακόμα τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εάν προκληθώ πάλι με συνεντεύξεις Τύπου ενός παντελώς άσχετου με την ΠΑΕ ΑΕΛ Παπαλέξη, ο οποίος δεν έχει πατήσει ούτε μία φορά να παρακολουθήσει αγώνα της ΠΑΕ ΑΕΛ και δεν γνωρίζω και τι εργασία κάνει, αλλά και με αυθάδεις ανακοινώσεις σαν τη σημερινή (σημ. Τρίτης), θα αναγκαστώ να δημοσιοποιήσω τις δεσμεύσεις, τις οποίες έχετε υπογράψει, για να σταματήσει και το παραμύθι της καταβολής από εσάς δήθεν εκατομμύριων ευρώ, τα οποία δήθεν άφησα χρέος και εξαιτίας αυτών εσείς δεν καταφέρατε από τότε που αγοράσατε τις μετοχές να εξασφαλίσετε ούτε καν τη συμμετοχή στη Super League 1, ενώ εγώ με καταβολή επί 7 χρόνια 2,6 εκατομμυρίων ευρώ στον Πηλαδάκη, για να μην παίζει η ΠΑΕ AEΛ στον Βόλο και να αγωνίζεται στο γήπεδο που του παραχωρήθηκε δωρεάν, αλλά και με καταβολή 600.000 ευρώ, για να ανακατασκευάσω το Στάδιο Αλκαζάρ, εξασφάλιζα άδεια συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΕΛ όχι μόνο στη Super League 1, αλλά σε ευρωπαϊκές οργανώσεις».

«Φωνάζει ο κλέφτης»

Φυσικά, η ΑΕΛ έδωσε συνέχεια, αναφέροντας τα χρέη που παρέλαβε από τον Κούγια. Αναλυτικά:

«Είναι κοινό μυστικό στον αστικό πληθυσμό της Λάρισας και όχι μόνο, ότι η «περίοδος Κούγια» υπήρξε για την ΑΕΛ και τους απανταχού φιλάθλους της ιδιαίτερα ταραχώδης με τις γνωστές καταστροφικές της συνέπειες. Ο κ. Κούγιας αντί να μεριμνήσει, έστω και όψιμα, για την αποκατάσταση της υστεροφημίας του, κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να διχάσει και να πλήξει την ομάδα μας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση και δύει στην Ανατολή. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε χρόνο να σπαταλήσουμε αντικρούοντας μυθεύματα επιπέδου Κούγια, αναγκαζόμαστε δυστυχώς να το πράξουμε, ώστε η σιωπή μας να μην θεωρηθεί από ορισμένους αδυναμία.

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και της επιλεκτικά ασθενούς μνήμης του γνωστού ποινικολόγου, θα αναφέρουμε για πολλοστή όλα τα υπόλοιπα ποσά που παραλάβαμε και πληρώσαμε, είτε ολοσχερώς είτε ρυθμισμένα στο μεγαλύτερο μέρος τους, κατά την περίοδο του οφειλέτη κ. Κούγια:

Προς Εφορία 1.750.475,93€
Προς ΕΦΚΑ 56.520,40€
Σύνολο αυτών 1.806.996,33€
BAN-προσφυγές ξένων ποδοσφαιριστών και προπονητών 710.000€
Προς ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν 94.690€
Προς ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ΑΕΛ 421.352€
Προς τρίτους υπόλοιπα προηγούμενων ετών περιόδου Κούγια 361.036,91€
Γενικό σύνολο οφειλών Κούγια κατά την αγορά των μετόχων στις 28/6/2022 : 3.394.075,24€

Αυτός λοιπόν ήταν ο λογαριασμός που μας παρέδωσε ο γνωστός ποινικολόγος και οφειλέτης της ΑΕΛ συνάμα! Αυτά διαδεχτήκαμε και αυτά πληρώσαμε και πληρώνουμε καθημερινά, υπό συνθήκες ιδιαίτερα αντίξοες. Το θυμόσοφο «φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης» είναι πιo επίκαιρο από ποτέ και στην περίπτωσή μας.

Υπενθυμίζουμε στον κ. Κούγια ότι για τα εκατομμύρια των οφειλών που μας άφησε, πέραν του τιμήματος της αγοραπωλησίας των μετόχων της ομάδας, εάν εμείς δεν είχαμε πληρώσει τις πολύμηνες οφειλές του προς όλους τους ποδοσφαιριστές, τις περίφημες πρόσφυγες του ban για παίκτες, προπονητές και λοιπούς που άγγιξαν το 1.000.000€, την εφορία και τον ΕΦΚΑ που παραλίγο θα άγγιζε τα 2.000.000€, τους απλήρωτους προμηθευτές που θέλουν και δεν μπορούν να τον ξεχάσουν, σήμερα προφανώς δεν θα υπήρχε η ΑΕΛ! Εξάλλου, την προσφορά του κ.Κούγια έχουν κρίνει προ πολλού οι Λαρισαίοι και ανταπέδωσαν την «αγάπη» του προς την ΑΕΛ υποβαθμίζοντας στο ναδίρ τη δημοφιλία του.

Σε ό,τι αφορά το νέο του «πνευματικό παιδί» που ακούει στο όνομα Νίκος Γκοτζαμανίδης, μόνο κάποιος με «μνήμη χρυσόψαρου» ή με άπειρο θράσος θα μπορούσε να αγνοήσει ότι από τα 33.000€ που επικαλέστηκε εχτές ότι του οφείλαμε και γι’ αυτό συναινέσαμε στη λύση του συμβολαίου του, ποσό 25.000€ εξ’ αυτών ήταν η οφειλή Κούγια προς τον ποδοσφαιριστή Νίκο Γκοτζαμανίδη! Η αλήθεια όμως για την αστεία κατά τα λοιπά αυτή υπόθεση, είναι ότι εμείς δεν κρατούμε ανθρώπους υπό ομηρία όταν εκείνοι επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας.

Επίσης, εάν οι ευσεβείς πόθοι του κ. Κούγια είναι στα μάτια του ο Νίκος Γκοτζαμανίδης να αξίζει 2.000.000€ και να παίζει οσονούπω βασικός στην εθνική Ελλάδος, στο έγκριτο transfer markt υπολογίζεται ότι η αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή είναι στις 200.000€! Το επισυνάπτουμε και αυτό μεταξύ άλλων, διότι φαίνεται τελικά ότι όταν κάποιος ασχολείται χρόνια με το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και σχετικός.

Σε περίπτωση που ο κ.Κούγιας αμφισβητήσει ξανά όσα επισήμως παραθέτουμε για πολλοστή φορά (τα στοιχεία παρατίθενται από τον πρώην οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ-ΑΕΛ επί προεδρίας Αλέξη Κούγια, κ.Χριστακόπουλο Αναστάσιο, που διατηρεί τη θέση του έως και σήμερα), μπορεί να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη. Αντιλαμβανόμαστε τη σύγχυση του κ. Κούγια καθώς δεν μπόρεσε να καρπωθεί από την «περίπτωση Γκοτζαμανίδη» επιπλέον χρήματα πέραν των εκατομμυρίων που πληρώσαμε και πληρώνουμε για τις ασύλληπτες οφειλές του στην ΑΕΛ…! Η περίοδος Κούγια για την ΑΕΛ και τη Λάρισα έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.

Παρότι εμείς δεν έχουμε εμμονές και τηρούμε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μας, εφόσον η πλευρά Κούγια επιθυμεί να επενδύει στην τοξική τακτική της, ευτυχώς για εμάς υπάρχει και η ελληνική δικαιοσύνη. Απλώς θυμίζουμε στον επικείμενο αντίδικό μας ότι το αστικό δίκαιο που θα μας κρίνει δεν είναι ποινικό και ότι ο ίδιος θα χρειαστεί αναμφίβολα σοβαρή υποστήριξη».

«Σοβαρότατες παραβάσεις στην ΕΕΑ»

Ο πρώην μεγαλομέτοχος επανήλθε και αποκάλυψε ότι έχει πληροφορίες από τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου ότι η ΑΕΛ κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών! Αναλυτικά:

«Ένα site, του οποίου o διαχειριστής έχει καταδικαστεί κατ’ επανάληψη να καταβάλει μαζί με τους συνεργάτες του 10.000 ευρώ προς αποζημίωση μου για κατ’ εξακολούθηση συκοφαντική μου δυσφήμιση και προσβολή της προσωπικότητάς μου, αλλά έχει καταδικαστεί και από το ΕΣΡ για προσβολή της προσωπικότητός μου με πρόστιμο χιλιάδες ευρώ (εκκρεμούν και άλλες καταγγελίες στο ΕΣΡ), δημοσίευσε την ψευδή είδηση ότι δήθεν όταν μεταβίβασα τις μετοχές μου στους αδελφούς Νταβέλη, τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΛ ανήρχοντο σε 3.153.000 ευρώ.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και είναι η εξής:

1) Όπως προκύπτει από συμβολαιογραφικό έγγραφο, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΛ και τα οποία βεβαίωσε εγγράφως ο οικονομικός διευθυντής Τάσος Χριστακόπουλος, ο οποίος και σήμερα διατηρείται στην ίδια θέση, τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το Ελληνικό Δημόσιο μετά από 7 χρόνια διαχειρίσεων, χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο λόγω κορονοϊού, αφού το κατήγγειλε η NOVA, και με πληρωμή 2.653.000 ευρώ προς το ΑΕΛ FC ARENA του Πηλαδάκη, για να αγωνίζεται στη Λάρισα η ΠΑΕ ΑΕΛ, και μετά από πληρωμή 600.000 ευρώ, για να ανακατασκευαστεί το Στάδιο Αλκαζάρ σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήταν 1.700.000 ευρώ ρυθμισμένα σε 120,72 και 48 δόσεις.

2) τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές Στάνκοβιτς, Γκοΐκοβιτς και Μπαχά προέκυψαν, όταν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές (οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ελάχιστα παιχνίδια), επειδή τους οφείλονταν μόνο 2 μισθοί, ενώ στην Ελλάδα δεν υπήρχαν έσοδα, ούτε διεξήγοντο αγώνες, προσέφυγαν στη FIFA, με πρωτοβουλία δυστυχώς του νομικού συμβούλου τους Μανώλη Αλαφράγκη, την περίοδο του κορονοϊού, ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE δεν δικάζοντο προσφυγές ποδοσφαιριστών στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, και έτσι εισέπραξαν αντί των οφειλομένων 2 μισθών 3 χρόνια μισθούς από συμβόλαια συνολικού ύψους 280.000 ευρώ.

3) Το χρέος προς έναν προπονητή Πέτριτς, ο οποίος δεν κάθισε στον πάγκο της ΠΑΕ ΑΕΛ ούτε για έναν επίσημο αγώνα και απελύθη μετά από 3 φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι με εισήγηση του κου Μαντζιώκα, του προπονητή τερματοφυλάκων, αλλά και του κυρίου Χριστακόπουλου, αφού το ξενοδοχείο στο Καρπενήσι είχε μεταβληθεί σε νυχτερινό κλαμπ με καραόκε, ήταν 80.000 ευρώ, αφού ο συγκεκριμένος δικαιώθηκε στη FIFA και εισέπραξε ολόκληρο το συμβόλαιο του που προέβλεπε αυτή την μισθοδοσία του, ενώ δεν εργάστηκε ούτε 15 μέρες .

4) Τα χρέη προς τους ποδοσφαιριστές της προηγούμενης σεζόν και των προηγούμενων σεζόν που είχαν αποχωρήσει μετά το συμβιβασμό τους, ανήρχοντο στα 250.000 ευρώ.

Εκείνο, το οποίο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, είναι ότι εκτός των ορφανών χρεών που δημιουργήθηκαν κυρίως λόγω του κορονοϊού και λόγω ελλείψεως τηλεοπτικών συμβολαίων και από κακόφημες συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών, όταν εγώ πούλησα τις μετοχές και το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΛ στους αδελφούς Νταβέλη, υπήρχαν προς είσπραξη στο ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΛ 500.000 ευρώ από την πώληση του Πινακά, 250.000 ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τα δικαιώματα του στοιχήματος της προηγούμενης σεζόν, 60.000 ευρώ από την πώληση στη Βολιβία του διεθνούς Αντράν Χουσίνο και 70.000 ευρώ ανείσπρακτα έσοδα από την χορηγία της εταιρείας Υφαντής, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ για τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 και 150.000 ευρώ έναντι της αξίας του προπονητικού κέντρου, όπου η ομάδα προπονείται από 15ετίας και το οποίο με μέτριους υπολογισμούς κοστολογείται σε ποσό άνω του 1.000.000 ευρώ και μάλιστα μου ανήκε προσωπικά μετά μάλιστα τη δικαστική νίκη απέναντι στο δήμο Τυρνάβου, παρέδωσα πλέον στους αδελφούς Νταβέλη πόσον μεγαλύτερο των 800.00 ευρώ, το οποίο και εισέπραξαν, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα καθυστερούσαν τις μηδαμινές μηνιαίες καταβολές στο πρόσωπό μου από τον Νοέμβριο του 2022 έως και τον Απρίλιο του 2023, χωρίς εγώ, ως είχα δικαίωμα, να εκδώσω διαταγές πληρωμής και συγχρόνως να απαιτήσω όλο το ποσό που μου οφείλετο και το κυριότερο να επανέλθω ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού, ως αναφέρεται στο συμβολαιογραφικό έγγραφο, η μη καταβολή σε εμένα 2 δόσεων από τις 44 που συμφωνήσαμε, θα έπρεπε να με καθιστούσε αυτοδικαίως και πάλι ιδιοκτήτη των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου.

Όπως είναι αυτονόητο, όχι μόνο δεν είχα χρέη, αλλά αντιθέτως είχα εντελώς αντιμετωπίσιμες υποχρεώσεις που ήταν εντελώς ασήμαντες για την αξία του μεγέθους της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά πούλησα αντί πινακίου φακής τις μετοχές μου σε δύο φερέγγυους, όπως τότε πίστευα, ανθρώπους, μαζί με 32 ποδοσφαιριστές, δύο πούλμαν και ένα προπονητικό κέντρο και μου κάνει εντύπωση ότι αυτοί οι δύο αξιόπιστοι, όπως πίστευα, άνθρωποι διαρρέουν σε site που δυστυχώς σαν μοναδικό στόχο έχουν να καταστρέψουν την ΠΑΕ AEΛ, ψευδείς ειδήσεις που θίγουν την τιμή και την υπόληψη μου και θα λογοδοτήσουν στα Δικαστήρια.

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΑΕΛ και ας κοιτάξουν οι νέοι ιδιοκτήτες πώς αφενός θα διατηρήσουν τους μεγάλους παίκτες που τους άφησα, όπως ήταν ο Γκοτζαμανίδης, αφετέρου θα επαναφέρουν την ΠΑΕ ΑΕΛ στη SUPER LEAGUE 1, εξασφαλίζοντας αδειοδότηση, όπως εγώ είχα, για διεθνείς οργανώσεις και θα τη διατηρήσουν εκεί όσα χρόνια τη διατήρησα εγώ μόνος μου, δεχόμενος έναν βρώμικο πόλεμο τόσο από το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδόσφαιρου όσο και το βρώμικο παρασκήνιο της Λάρισας, και προσοχή, λυπάμαι που το λέω, αλλά πολύ σύντομα εκεί στη Λάρισα «Κούγια θα λέτε και θα κλαίτε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει καθημερινά ένας εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών της Λάρισας σε διεθνές επίπεδο, ο ιδιοκτήτης των γνωστών ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης.

ΥΓ: Πριν από λίγο πληροφορήθηκα ότι σε μια άκρως δυσφημιστική εξέλιξη για την ΠΑΕ ΑΕΛ και την πορεία της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει καλέσει αύριο τον πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Νταβέλη, για να απολογηθεί για σοβαρότατες παραβάσεις, όπως με ενημέρωσε o κ. Χάρης Γρηγορίου, με επαπειλουμένη ποινή την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 και με ελάχιστη προβλεπόμενη ποινή την αφαίρεση 5 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και διερωτώμαι αν η συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος μου έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει την υγιή κοινωνία της Λάρισας και όχι την κοινωνία των σκουπιδιών, ιδιαιτέρα μάλιστα αν είναι αλήθεια ότι μια από τις παραβάσεις είναι η απόκρυψη χρεών της προηγούμενης σεζόν προς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και ο δανεικός από την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει, δηλαδή στα Δικαστήρια».

Last modified onΠαρασκευή, 25 Αύγουστος 2023 10:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep