Αθλητικός διευθυντής, ετών 34

Ο Αλεκσάνταρ Μίλιτς προσελήφθη ως αθλητικός διευθυντής στον Αιολικό.

Στον Αιολικό επέστρεψε έπειτα από 2 χρόνια ο Αλεκσάνταρ Μίλιτς. Όχι για να φορέσει τη φανέλα του, αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αλλά για να εκτελέσει χρέη αθλητικού διευθυντή. Φυσικά, έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Καραϊσκάκη Άρτας. Εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση, φυσικά, δεν έχει. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την πρόσληψη του Aleksandar Milic στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Ο 34χρονος (10/3/1989) Σέρβος, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, μεταξύ άλλων και στον Αιολικό (11 ματς – 2 γκολ, 2020-21), “κρέμασε” τα παπούτσια του και επιστρέφει στη Μυτιλήνη από διαφορετικό πόστο.

Στη χώρα μας ήρθε για πρώτη φορά τη σεζόν 2013-14 και έμεινε για μια δεκαετία, αγωνιζόμενος συνολικά σε περισσότερα από 150 παιχνίδια, σκοράροντας 28 γκολ με Εθνικό, ΑΕ Καραισκάκης, Αιολικό, Ασπρόπυργο, Απόλλωνα Λάρισας, Κισσαμικό, Επισκοπή, Παναιγιάλειο, Αγροτικό Αστέρα και Βατανιακό.

Πλέον, θα αποτελεί στέλεχος της ΠΑΕ Αιολικός και συνδετικό κρίκο με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχοντας οργανωτικές αρμοδιότητες. Καλώς επέστρεψες «Μίλκε». Πάντα επιτυχίες!».

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2023 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep