Ξεκίνημα με οκτώ προσθήκες

Ο Γιούχτας απέκτησε τους Νοικοκυράκη, Κωστανάσιο, Πολυχρόνη, Αλεξόπουλο, Φαζό, Μπρους, Πρινιωτάκη και Θεοδωράκη.

Το ξεκίνημα προετοιμασίας του Γιούχτα συνοδεύτηκε από την ανακοίνωση οκτώ μεταγραφών. Η κρητική ομάδα έδωσε τα χέρια με τους Βαγγέλη Νοικοκυράκη, Θανάση Κωστανάσιο, Δημήτρη Πολυχρόνη, Βαγγέλη Αλεξόπουλο, Άλμπερτ Μπρους, Δημήτρη Πρινιωτάκη, Μανώλη Φαζό, Γιάννη Θεοδωράκη και πρόσθεσε έτσι εμπειρία εν όψει της συμμετοχής στη Super League 2. Αναλυτικά: 

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Νοικοκυράκη, Θανάση Κωστανάσιο, Δημήτρη Πολυχρόνη, Βαγγέλη Αλεξόπουλο, Μανόλη Φαζό, Albert Bruce, Δημήτρη Πρινιωτάκη και Γιάννη Θεοδωράκη. Οκτώ σημαντικές προσθήκες στο roster της ομάδας μας που αναμένεται να ενισχύσουν την μεγάλη και παρθενική προσπάθεια του Γιούχτα στο νέο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2. Οι παίκτες βρίσκονται στο Ηράκλειο και ήδη ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γιούχτα και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία! 

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου του 2001 και παίζει ως κεντρικός οπισθοφύλακας. Ποδοσφαιρικά γαλουχήθηκε στον Εργοτέλη, όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και έμεινε ως τον Ιούλιο του 2022. Η περυσινή αγωνιστική σεζόν τον βρήκε στην ομάδα του Ηροδότου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ενταχθώ στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Γιούχτα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους συμπαίκτες μου και μέσα από την σκληρή δουλειά και αφοσίωση να φέρουμε εις πέρας τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα». 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ
Γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου του 1999 στην Κύπρο και αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα. Ο 24χρονος πορτιέρο – ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τις Αρχάνες – Δημήτρης Πρινιωτάκης, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΛ Λεμεσού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Ζακακίου και ΑΠΟΕΛ με το οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Τα δυο τελευταία χρόνια φόρεσε την φανέλα της Δόξα Κατωκοπιάς. Στις δηλώσεις του, ο Αρχανιώτης goal keeper ανέφερε «Νέα ομάδα για μένα και νέοι στόχοι προς την πρόοδο και την επιτυχία. Χαίρομαι για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στην ομάδα του τόπου μου, στον Γιούχτα , μια ομάδα η οποία έχει πολύ καλή βάση και είναι οργανωμένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.» 

ALBERT BRUCE
Γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου του 1993 ο Γκανέζος μέσος, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια καθώς στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 για λογαριασμό του Παναιγιάλειου. Στην συνέχεια, μετακόμισε στο Ηράκλειο όπου και φόρεσε για 2 χρόνια (2018-2020) την φανέλα του Εργοτέλη απ’ όπου και προέκυψε η πώληση του στην ομάδα της Παναχαϊκής. Τα δυο τελευταία χρόνια ο Bruce βρέθηκε στην Κύπρο όπου και αγωνίστηκε στον Ερμή Αραδίππου και στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Γιούχτα, τόνισε: «Γνωρίζω πολύ καλά το πρωτάθλημα της Super League 2 και τις δυσκολίες του. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο Ηράκλειο το οποίο το θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου. Είναι σημαντικό για μένα να συναντώ στην ομάδα του Γιούχτα ανθρώπους που είχα συνεργαστεί ξανά μαζί τους στον Εργοτέλη. Ανυπομονώ ν αγωνιστώ. Θα κάνω τα πάντα μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες για να πάρει η ομάδα μας αυτό που της αξίζει». 

ΜΑΝΟΛΗΣ ΦΑΖΟΣ:
Γεννημένος στις 12 Αυγούστου του 1995 , ο Ηρακλειώτης υψηλόσωμος (1,87), κεντρικός αμυντικός, διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και πλούσιο βιογραφικό. Συγκεκριμένα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα Μάλια στο Ηράκλειο και σε πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΟΦΗ. Στους ασπρόμαυρους καθιερώθηκε και αγωνίστηκε με ξεχωριστή επιτυχία για μια πενταετία για να επακολουθήσουν σε επίπεδο Super League 2 οι ομάδες των Χανίων, Ολυμπιακού Βόλου Ιωνικού Ξάνθης , ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στην ομάδα της Προοδευτικής. «Ήρθα σε μια ομάδα με όνειρα και φιλοδοξίες γεγονός που με κάνει χαρούμενο και με γεμίζει ικανοποίηση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και το τεχνικό team του Γούχτα για την εμπιστοσύνη τους. Από την δική μου πλευρά αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μανόλης Φαζός 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Γεννημένος στις 16 Αυγούστου του 1995, ο Μεσσήνιος επιθετικός τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος τόσο της Καλαμάτας όσο και της Παναχαϊκής έχοντας γεμάτες χρονιές κατακτώντας μάλιστα και με τις δυο ομάδες, την άνοδο στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πριν την “Μαύρη Θύελλα”, είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του χωριού του, τον Αστέρα Μικρομάνης. «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό Το νέο ξεκίνημα το οποίο με κάνει χαρούμενο καθώς πρόκειται για μια ομάδα με καλή οργάνωση και φιλοδοξίες! Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε αμέσως μετά την συμφωνία του με την Ομάδα μας. 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΝΑΣΙΟΣ
Ο Θανάσης Κωστανάσιος γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1999 στον Πειραιά, έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται ως επιθετικός και επιστρέφει ποδοσφαιρικά για δεύτερη φορά στο Ηράκλειο, αυτή την φορά για λογαριασμό της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, στην πόλη μας ήρθε τον Αύγουστο του 2020 για λογαριασμό του Εργοτέλη όπου συμμετείχε στη Superleague 2, έχοντας 50 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Τον Ιούλιο του 2022 τον απέκτησε η Athens Kallithea F, ενώ το δεύτερο μισό της αγωνιστικής σεζόν 2022-2023 φόρεσε την φανέλα του Αιγάλεω. 

Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Κωστανάσιος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνίστηκε στην Κ20, ενώ τον Μάιο του 2018 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στη Superleague. Ο 25χρονος επιθετικός είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές Εθνικές μας ομάδες, έχοντας 24 συμμετοχές και 5 γκολ. Ο Θανάσης δήλωσε «Είμαι χαρούμενος που γίνομαι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Γιούχτα. Το πρότζεκτ της ομάδας και κατ’ επέκταση του κ. Τουτζαρη με γεμίζει φιλοδοξίες. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες και υγεία». 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
Γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1994 στη Πάτρα, ο έμπειρος αμυντικός χαφ ο οποίος με την ίδια ευκολία μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο. Το 2013-14 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ιωνικό. Το καλοκαίρι του 2014 δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Καλαμάτα, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2015 αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό. Την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ την επόμενη τριετία (2016-2019) επέστρεψε στην γενέτειρά του για λογαριασμό της Παναχαϊκής. Επόμενος σταθμός της καριέρας του αποτέλεσε η Κρήτη και το Ρέθυμνο, καθώς από το 2019 μέχρι και σήμερα αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Επισκοπή της οποίας αποτέλεσε και αρχηγός της, πανηγυρίζοντας μάλιστα και δύο ανόδους (Football League και Super League 2). 

Ο Δημήτρη Πολυχρόνης , που την περσινή αγωνιστική σεζόν φορούσε την φανέλα του Αιγάλεω σε δηλώσεις του με την επιστροφή του στην Κρήτη για λογαριασμό του Γιούχτα αυτή την φορά δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που έναν χρόνο μετά επιστρέφω και πάλι στην Κρήτη Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Τουτζάρη, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους! Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας» 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗΣ
Γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 2001, ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε 24 γκολ σε 47 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα Κ19 της Super League 1. Παράλληλα, κατέγραψε 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ σε Super League 1 και Κύπελλο Ελλάδας. Την σεζόν 2021-2022 παραχωρήθηκε στην Επισκοπή με τη μορφή δανεισμού, με την οποία ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Κηφισιάς πανηγυρίζοντας την άνοδο στην SUPER LEAGUE. 

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την συμφωνία του με τον Γιούχτα ανέφερε: «Ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα με στόχους και ανθρώπους με όρεξη και αυτό μου δημιουργεί ιδιαίτερη χαρα. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτή την προσπάθεια να βελτιωθώ και εγω ως ποδοσφαιριστής. Να έχουμε όλοι υγεία και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Last modified onΔευτέρα, 21 Αύγουστος 2023 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep