«Δεν πληρώνει ο ΠΟΤ Ηρακλής»

Αίτημα του Γιώργου Παναγόπουλου για μη έκδοση δελτίων και αποβολής των Κυανόλευκων στις 21 Αυγούστου εάν δεν αποσυρθούν από τα πολιτικά δικαστήρια.

Νέο έγγραφο προς την Ε.Ε. της ΕΠΟ, τη νομική της υπηρεσία, το τμήμα εγχώριων και διεθνών μεταγραφών και τη νομική υπηρεσία της SuperLeague 2 έστειλε ο δικηγόρος του Μπόγκνταν Μάρα, Γιώργος Παναγόπουλος. Ζητά να διατηρηθεί η απαγόρευση μεταγραφών του ΠΟΤ Ηρακλή και ν’ αποβληθεί τη Δευτέρα (21/08), αφού η προθεσμία απόσυρσης από τα πολιτικά δικαστήρια εκπνέει στις 19 Αυγούστου.

Σημειώνει παράλληλα ο Παναγόπουλος ότι ακόμα και αν οι Κυανόλευκοι αποσύρουν τα δικόγραφα, θα πρέπει να αποβληθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς, όπως υποστηρίζει, η ΠΑΕ όχι μόνο δεν έχει φροντίσει για διακανονισμό, αλλά αρνείται να πληρώσει το επιδικασθέν ποσό στον Μάρα.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ

1.ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ,

2.ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ,

3.ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ,

4.ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ

Του Ioan Bogdan MARA, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, μέλους της ΚΕΠ,

κατοίκου Ρουμανίας

ΚΑΤΑ της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων αιτήσεων μου και μετά την δημοσίευση του διατακτικού της υπ.’αριθμ.164/2023 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, σας ενημερώνω ότι:

1.Μετα την απόρριψη της προσφυγής της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατά της απόφασης του ΔΣ της Super League 2 που επέβαλε την ποινή της απαγόρευσης μετεγγραφών κι έθεσε προειδοποιητικά  καταληκτική προθεσμία 30 ημερών για την απόσυρση των πολιτικών ενδίκων μέσων, είναι προφανές ότι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ Η ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΑ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ κι επομένως μέχρι τις 19 Αυγούστου πρέπει να δηλωθεί και να κοινοποιηθεί εγγράφως η ρητή κι ανεπιφύλακτη παραίτηση της ΠΑΕ από την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών.

2.Εξυπακουεται ότι μέχρι τότε ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 1.7.2023 ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ, βάσει και της ερμηνείας που έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την εφαρμογή της απόφασης του ΔΣ της Super League 2.

3.Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η ταχθείσα προθεσμία, στις 21.8.2023 πρέπει, αφενός μεν το ΔΣ της Super League 2 ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ την ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της νέας περιόδου, αφετέρου δε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!

4.Τελος στην περίπτωση που εμπρόθεσμα η ΠΑΕ αποσύρει την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών αλλά συνεχίσει να μην με πληρώνει, ναι μεν πρέπει να εγκριθούν όλες οι μεταγραφές της και να εκδοθούν τα αντίστοιχα Δελτία, πλην όμως η Super League 2 είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να εκτελέσει τις αμετάκλητες αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ κι αμέσως μετά την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος να προβεί στην ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ από την ΠΑΕ και ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο!5.ΕΠΕΙΔΗ μέχρι σήμερα η ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, ούτε έχει εξοφλήσει τα αμετακλήτως επιδικασθέντα δεδουλευμένα μου, ούτε έχει αποσύρει τα ασκηθέντα ένδικα μέσα της ενώπιον του Εφετείου Αθηνών αλλά αντιθέτως συνεχίζει δια του ιδιοκτήτη και των εκπροσώπων της να δηλώνει ότι δεν προτίθεται να πληρώσει αλλά σχεδιάζει νέα ένδικα μέσα, ενώ συγχρόνως  επιμένει στην παράνομη αίτηση ανάκλησης, η συζήτηση της οποίας έχει αναβληθεί και η σχετική απόφαση πρόκειται να εκδοθεί μετά την έναρξη του πρωταθλήματος!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου ΣΑΣ ΖΗΤΩ

1.Να εκτελέσετε τις υφιστάμενες αποφάσεις σας,

2.Να συνεχίσετε την απαγόρευση Μετεγγραφών της ΠΑΕ ΠΟΤ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μέχρι τις 21.8.2023,

3.Να αποκλείσετε την ΠΑΕ από το νέο πρωτάθλημα σε περίπτωση που μέχρι τις 21.8.2021 δεν έχει αποσύρει την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών,

4.Να αναστείλετε την ιδιότητα της ΠΑΕ και του ιδρυτικού ερασιτεχνικού σωματείου ως μελών του οργανωμένου Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, σε περίπτωση που επιμείνει στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο Αθηνών,

5.Να προβείτε στην τρίτη αφαίρεση τριών βαθμών και στην αποβολή της ΠΑΕ από το πρωτάθλημα της Super League 2 αμέσως μετά την πρώτη αγωνιστική, σε περίπτωση που, παρότι θα έχει αποσύρει την προσφυγή της στο Εφετείο Αθηνών, δεν μου έχει καταβάλλει εφάπαξ ολόκληρο το επιδικασθέν ποσό του 50% κεφαλαίου, τόκων και δαπανών.

Υ.Γ. Εξυπακούεται ότι ενδεχόμενη απόσυρση από τα πολιτικά δικαστήρια της ΠΑΕ, για να είναι νόμιμη κι αποδεκτή, πρέπει να υποβληθεί εγγράφως, να κοινοποιηθεί εμπροθέσμως και να εμπεριέχει ΡΗΤΗ ΚΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

Αθήνα 16.8.2023

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜ ΔΣΑ 14162,ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ».

Last modified onΠέμπτη, 17 Αύγουστος 2023 11:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep